Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy lehet kibirni a kórházban?

Hogy lehet kibirni a kórházban?

Figyelt kérdés
Sziaszok.Szóval, mult szerdán korházba kerültem, másnapra megszületett a kislányom. Tegnap előtt mentünk volna haza, de mivel magas lett neki egy èrtèk igy penteken mentünk volna, tegnap jött egy eredmèny, és kiderült hogy mèg 5 nap, hetfőn kène haza mennünk. Otthon van a 8 èves fiam, meg a fèrjem. Nagyon elegem van a kórházból, tudom hogy a baba egèszsège a fontos, és nem is kèrdès hogy ki e bírom. De akárki hiv vagy ír, vagy eleg ha csak rá gondolok, mar folyik a könnyem, és nem tudom vissza tartani. Mondjatok valami bìztazót, amitől erőre kaphatok, mert nagyon de nagyon lent vagyok mostmár 😔😔

aug. 14. 15:58
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
7%
Én 9 hetet voltam bent és nem bőgtem emiatt. Felnőtt nő vagy 2 gyerekkel, nem egy bölcsis gyerek. Szedd össze magad!
aug. 14. 18:48
 12/26 anonim ***** válasza:
14%
11 vagyok és nem akarok bunkó lenni, örülök hogy a többiek ennyire megértőek. De amikor újból gyereket vallaltal sejthetted, hogy kórházban fogod megszülni. Ha ez ennyire megterhelő, hogy 9 napot bent kell tölteni, akkor nem kellett volna bevállalni. És ha valami bajod lesz és kórházba kerülsz, akkor mi lesz? Mert akkor mégcsak nem is te döntöttél arról, hogy kórházba mész. Emberileg amúgy megértem, hogy szar. De bőgni miatt szerintem erős túlzás. Hormonok miatt lehet.
aug. 14. 19:32
 13/26 anonim ***** válasza:
82%

13-as: láthatólag nem vagy képes szöveget értelmezni!

Vagy te totál boldog lennél, ha 2 nap helyett két hetet kell a kórházban töltened úgy, hogy otthon a nagyobb gyerek még vár rátok?

aug. 14. 19:38
 14/26 anonim ***** válasza:
93%

Bár 9 nap tényleg sok, de ahogy írták is próbáld meg úgy felfogni, hogy ez csak a ti kettőtök kis ideje. Senki nem piszkál titeket, nem kell mosni, főzni, takarítani, csak a babáddal lehetsz.

11es meg egy bunkó. Nyilván mindenki hazavágyik. Oké ha egy vagy kettő plusz napot bent kell tölteni valami miatt, de nem szívesen marad bent senki heteket. Ezenkívül szülés után a hormonok is tombolnak, sokkal érzékenyebben érinti az embert úgy minden.

Kitartást, nemsokára otthon vagytok :)

aug. 14. 19:45
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Én hímeztem. Mondjuk mi csak 5 napot voltunk bent, előre tervezetten egy operáció miatt.

Fogadhatsz látogatókat? Ha igen, akkor meg tud látogatni a fiad is meg a férjed is. Ha nem mehetnek be az épületbe, akkor te kimehetsz hozzájuk.

aug. 14. 20:15
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Igaz én is csak a kötelező 4 napomat töltöttem bent, de kegyetlen érzés volt amikor a párom hozta be a nagyobbik(3 éves) fiamat és csak az üvegajtón keresztül integethettem nekik. Meg kellett emberelnem magamat, hogy ne sírjak és egy pozitív első találkozás legyen az öccsével. Amúgy belül üvöltöttem én is.. Viszont teljesen igaz amit itt előttem írtak, hogy próbálj a picire ráhangolódni, mert otthon már többfele kell lenned. Persze azt is tudom, hogy a bent létnél bármi jobb.. még az egésznapos otthoni pakolás, főzés, amikor az ember még a gatyáját is elhagyja, de kitartás kívánok, mert el fog múlni!!!!! Amit esetleg tanácsolni tudok, hogyha van energiád és a babád is engedi, akkor nézz telefonon filmet, olvass, fejtsél rejtvényt. Lényeg hogy tereld el a gondolataidat. Én mondjuk direkt kértem a párom hogy videóban ne beszéljünk sokat, mert hab lett volna a tortán..
aug. 14. 21:16
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

10: “mindig széles mosollyal fogadtam mindenkit, hogy minden szuper és takarodjanak is tovább és vizsgálgassanak mást.”

😀😀igen, en is igy csinalom. Ket hete voltam korhazban 5 napot, tegnap ota megint itt vagyok. Sajnos en meg nem babazok, szombatra vagyok kiirva. Meretek alapjan kisebb a kicsi, es mar a ctg-k sem olyan jok. Ma cicibimbo bogyorgetes teszt lesz, megprobaljuk kicsalogatni a babat. Mar a csaszart sem utasitanam vissza, csak haladjunk.🙄

Kerdezo, kitartast kivanok! Tudom borzaszto nehez, nekem is az. De valahogy majd csak tulleszunk rajta.

aug. 15. 06:39
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Mi 4 nap után mentünk haza, örökkévalóságnak tűnt. 3 napot voltunk otthon és visszakerültünk két hétre a kórházba. Inkább jobb lett volna ha haza se megyünk. Végre elindul az idilli családi élet erre irány vissza. :D Ráadásul akkor még nem volt mobilnet, wifi, telefonálni sem nagyon lehetett hogy ne zavard a szobatársat.
aug. 15. 09:20
 19/26 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm ezt a sok választ, most volt babavizit, nagyon ugy nèz ki hogy vasárnap megyünk haza nem hètfőn. 😊 Nem akarom elbizni magam de szoritsatok kèrlek hogy úgy legyen ❤️ egy nap is nagyon sokat jelentene nekünk 🥰🥰
aug. 15. 09:33
 20/26 anonim ***** válasza:
Amikor a férjem volt 3 hetet kórházban, vittem be neki felnőtt kifestőt, meg egy készlet filctollat. Nagyon jól telik vele az idő, ha bele tudsz merülni. Vittem a fülhallgatóját, meg adaptert a powerbankhoz. Éjjel feltöltötte a powerbankot, nap közben arról táplálta a telefont energiával és így tudta nézni a kedvenc sorozatait.
aug. 15. 10:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!