Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy lehet kibirni a kórházban?

Hogy lehet kibirni a kórházban?

Figyelt kérdés
Sziaszok.Szóval, mult szerdán korházba kerültem, másnapra megszületett a kislányom. Tegnap előtt mentünk volna haza, de mivel magas lett neki egy èrtèk igy penteken mentünk volna, tegnap jött egy eredmèny, és kiderült hogy mèg 5 nap, hetfőn kène haza mennünk. Otthon van a 8 èves fiam, meg a fèrjem. Nagyon elegem van a kórházból, tudom hogy a baba egèszsège a fontos, és nem is kèrdès hogy ki e bírom. De akárki hiv vagy ír, vagy eleg ha csak rá gondolok, mar folyik a könnyem, és nem tudom vissza tartani. Mondjatok valami bìztazót, amitől erőre kaphatok, mert nagyon de nagyon lent vagyok mostmár 😔😔

aug. 14. 15:58
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, hogy így jártatok, de inkább arra gondolj, hogy pár nap múlva otthon lesztek, a nagyfiad már megérti, hogy ezt így ki kell bírni, te meg vedd úgy, hogy ez a pár nap alatt elöre pihenhetsz, eröt gyüjthetsz az utána otthon elöadódó stresszre, mert az kezdetben biztos lesz.

Minden jót kívánok nektek a továbbiakban

aug. 14. 16:05
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj arra, hogy ezekben az időkben tudsz igazán a kisbabával kettesben lenni és foglalkozni vele. Neki nem adatik meg az mint az elsőnek, hogy csak rá tudsz majd koncentrálni.
aug. 14. 16:11
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Én egy ölelést küldök. Én annó már a zoknimat húztam, hogy megyünk haza, amikor beszólt a nővérke, hogy besárgult a baba, maradni kell még. Ott bőgtem az ágyon egy fél pár zokniban... :(
aug. 14. 16:13
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok a picibabához, és hát igen nehéz, de minden nappal közelebb a hazamenetel!
aug. 14. 16:27
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
A kényszer nagy úr, tartja a mondás. Fogösszeszorítva lehet ezt kibírni. Ha ez biztat, akkor visszagondolva csak egy elmosódott emlék lesz. Én 2 hónapot voltam bent szülés előtt, másfelet utána, itthon pedig várt minket a 4 éves nagytesó. De alighogy haza jöhettünk, mennünk kellett másik kórházba újabb 2 hétre. Az adott helyzetben semmi nem segít, szar érzés, de muszáj, választási lehetőség nincs, ezért csinálni kell. Próbálj meg pihenni, ha nincs veled egész nap a gyerkőc. Telefonáljatok sokat a nagytesóval, ha tudják, vigyék be, hogy találkozhassatok. Kitartást! De hidd el, hogy jobb, ha időben észrevették, hogy baj van és kezelik, mintha elsiklanak valami felett. Mi sajnos ezt megtapasztaltuk.
aug. 14. 16:27
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Én csak öt napot voltam bent, de a második éjszakától kezdve folyamatosan bőgtem és haza akartam menni. Semmi nem segített, csak ki kellett bírni :( kitartás ❤️
aug. 14. 16:33
 7/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek. Nagyon nehèz, es csak sìrnák. De mikor bele gondolok hogy hèè már csak nègy nap, mindig közelebb meg közelebb van. De mikor meg úgy bele gondolok akkor megint elfog s sìrás 😭😭
aug. 14. 17:28
 8/26 A kérdező kommentje:
Örülök hogy èszre lett vève persze, meg lehetne rosszabb is. A helyzettel tiszában vagyok. Hanem ez a honvágy ha nem lenne.
aug. 14. 17:29
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Amikor egyik nap azt hittem, hogy mar mehetunk haza (rólam már a karszalagot is levették), de kiderult hogy még egy napot bent kell maradni a baba miatt, én is elsírtam magam. Pedig nem volt annyira rossz, meg is lepődtem magamon, de akkor éreztem, milyen megterhelő lelkileg mégis. Kitartas, vége lesz ennek az 5 napnak is!
aug. 14. 17:39
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Muszájból bírja ki az ember... nekem csak a kötelezőt kellett bent tölteni, de ott is úgy pörögtem a második gyerekkel már, ahogy csak tudtam, hogy véletlenül se tartsanak bent. (Az elsővel nekem traumatikus élmény volt a kórház) Ettem-ittam, fejtem, minden, hogy senki se kössön belénk, mindig széles mosollyal fogadtam mindenkit, hogy minden szuper és takarodjanak is tovább és vizsgálgassanak mást. Nagyon hiányzott a nagyobbik gyerekem is, és addig tartottam magam egyben erőn felül, amíg bent voltunk, hogy kiálljak magamért, meg a kicsiért. De otthon bőgtem, mintha nem lenne holnap. Ha sárgaság vagy bármi miatt bent kellett volna maradni, akkor is max ezt tudtam volna folytatni. Sajnos csak együttérezni tudok. Nem tudom, mikor vált ilyen túlélős kiképzéssé a frissen szült nőknek, az első pár kórházi nap, de undorító, mert ilyenkor lenne igazán szükség mindennemű támogatásra. De jobb lesz. Erős vagy és képes vagy rá. Ha tudnék küldenék energiát is hozzá. Kitartást kérdező!
aug. 14. 17:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!