Mivel kenhető / kezelhető?
Ma egy hete, hogy szültem. Első baba.
Gàtvèdelemmel sikerült, viszont varrataim így is lettek a hüvelyfalon belül+ a kisajak sérült.
Szülés utáni hűsítővel fújom minden wczès után.
4 napig pelenka volt rajtam, utána 1 napig az a nagyon vastag betét, és tegnap óta a normál betét. Hiába mostam odalent magam napi többször, és fújtam, és tartottam tisztán mégis ebben a melegben szinte szellőzés nélkül volt, amitől kicsìpődött, és most rettenetesen fáj. Ma amikor csak lehetett próbáltam szabadon hagyni, de nyilván még vérzek.
Mivel kenhetnèm? Illetve mi a megoldás arra, hogy szellőzzőn?
Ezt a vékony betétet elég sűrűn kell cserèlnem nem túl jó megoldás, de ebben mégis legkevèsbè melegszik be.
Aloe spray szintén
Nem a foreveres túlárazott, hanem sima a dm-ben kapható.
Aloe firsttel kentem (szintén a DM-es). Nem tudom, segített-e, de legalább hűsít. Engem a varratok vége gyötört, ha mozogtam, így abból is visszább vettem.
4: Leírta, hogy nem a gát sérült. A gátam nekem is egyben maradt, de a hüvelyemet jó sokáig varrták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!