Szülés előtt csináltatsz magadnak valamilyen könnyen kezelhető frizurát?
Mindkét sógornőm levágatta a haját, mikor megszülettek a gyerekeik. Vagy azért, mert hullik, vagy azért, mert "a gyerek belekapaszkodik". Bár nem tudom, miért ne tudna a gyerek belekapaszkodni a 10 cm-es hajba, amit még össze sem lehet fogni, de mindegy.
Anyukámnak mindig hosszú, seggig érő haja volt, amikor babázott, akkor is. NEkem is ilyen hajam van, biztos hogy nem fogom levágatni. HA tépi a kölyök, össze lehet fogni, rá lehet szólni stb, a hajhullással is birkóztam már keményebb vizsgaidőszakokban,de ilyen bilivel nyírt frizurát nem szeretnék...
Hosszú hajam volt szülésnél, de szülés után 1 hónappal levágattam rövidebbre, mert elképesztő módon hullott. Most már nem hullik, így újra növesztem.
Megmosni, megszárítani, kivasalgatni mindig van időm, sose zsíros, vagy kezeletlen. Jön velem a babám, végignézi, ahogy embert faragok magamból reggelente (11,5hós).
Huh, hát inkább tüsi haj, mint hajháló!
Rövid hajjal sokkal csinosabb egy nő, mint rondán összecopfozva, ráadásul hajhálóval. Te jó ég.
Háááát,azért növesztettem a hajam 2 évig:D
Dehogy vágatom,nem 20 éve vagyunk már:)Amúgy is,én rengeteg módon megtudom csinálni a hajam,az elején úgysem tudja tépni,ha meg akarja,akkor összefogom és kész:)De nem fogja,mert jókislány lesz:D
Ada és Abigél:)
Szia!
Szerintem sokkal egyszerübb kezelned ha hosszú a hajad.Azt csak összefogod és kész.Ha már rövidebb és nem lehet teljesen összefogni , szerintem sokkal zavaróbb,meg a baba is jobban belekapaszkodik.Azt meg soha nem értettem hogy miért vágatja le valaki,ha szülés után hullik a haj.Az sajnos a hormonok miatt van és ha rövidebb is akkor is kihullik,csak max nem olyan feltűnő,mert nem hosszú hajakat találsz
Nem változtattam semmit külsőmön, egyik gyereknél sem.
A szülés előtt elmentem fodrászhoz (festetni, vágatni), sőt a másodiknál műkörmöm is volt/van.
Most 8 hónapos akicsi, ugyanúgy járok fodrászhoz, tesóm körmös és vagy itthon szolizok(felsőtest szolárium), vagy elmegyek szoliba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!