Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Enyhe IR csak diétával és...

Enyhe IR csak diétával és mozgással kezelhető annyira, hogy sikerüljön a baba?

Figyelt kérdés

Ha nem muszáj, nem szednék gyógyszert.

Volt már így valaki?

júl. 1. 08:23
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Erre orvos fog tudni válaszolni.
júl. 1. 08:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg meg lehet próbálni, van rá esély. De ha az orvos szerint segítene, megéri, akkor magadat szivatod, ha nem kéred a gyógyszert.
júl. 1. 11:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Enyhe IR-em volt, pár hónap diéta és mozgás után teherbe estem. Én sem szedtem gyógyszert. 6 hónapja diétáztam mikor összejött, de csak 4 hónapig próbálkoztunk, mert az első 2ben úgy voltam, hogy kicsit szokjam meg az életmódot meg álljanak valamennyire helyre az értékeim.

Nekem akkor nem javasolt gyógyszert, és sikerült is fogynom.

júl. 1. 14:25
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mit jelent az enyhe IR. Ha 60 alatt vannak az inzulin értékek, 7 alatt a cukor értékek és nincs túlsúlyod akkor a helyedben én nem gyógyszeren, hanem további kivizsgáláson gondolkodnék, mert valahol máshol lesz a valódi probléma.

Ha van túlsúly azt kell leadni és utána valószínűleg teljesen helyreállnak a cukor és inzulin értékek és a teherbeesés is menni fog.

Ha ennél magasabbak az értékek akkor meg az endokrinológusra kell hallgatni, ha ő javasolja a gyógyszert akkor nem érdemes visszautasítani.

júl. 1. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!