Mi okozhat napokig tartó barnázást menses előtt? Mennyire neheziti a teherbeesést? Kezelhető?
Figyelt kérdés
2015. jan. 7. 20:14
1/5 anonim válasza:
Progeszteron-hiányra szokott utalni, és megnehezítheti a teherbeesést. Mondjuk én hiába mondtam a dokimnak, hogy ez van, közölte, hogy még nem próbálkozunk egy éve, úgyhogy nem tud ezzel foglalkozni.
2/5 A kérdező kommentje:
2.éve próbàlkozunk
Dec. elején vetéltem el,majdnem 6.hetesen,előtte barnàztam
2015. jan. 8. 07:59
3/5 anonim válasza:
#1, vezess hőgörbét! Azon nagyon szépen látszik, ha van progihiány. És ha az lenne neked, akkor el tudsz kezdeni palástfűteát inni.
4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok hőgörbét vezetni,mert rendszertelenül dolgozom nappali-éjszakai műszakban.
2015. jan. 8. 20:34
5/5 anonim válasza:
Nálam ugyan ez a probléma.1 éve próbálkozunk, mensi előtt egy héttel már barnázok,az ájulás kerülget és hőhullámok is kísérik! Elmentem orvoshoz aki csináltatott 3. illetve 21. napi vérvételt.Azt mondta, hogy semmi bajom. Most megyek egy másik orvoshoz talán ő tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!