Pajzsmirigy alulműködés befolyásolja a teherbeesést?
Sajnos nem csak az alul működés miatt szedett gyógyszerek lehetnek a ludasak, hanem az is, hogy csak egy petefészked van és az sem működik tökéletesen.
Nem értem a 4 év alatt miért nem kerestél már fel egy meddőségi klinikát, vagy a nőgyógyászodat miért nem kérdezted meg? Lehet, hogy az endokrinológus nem tudott válaszolni, de nyugodtan kérdezősködhetnél más orvosoknál is.
Igen befolyasolja, nem is kis mertekben,
Amugy a euthyroxin ha jol tudom a tulműködésre van, minden esetre olvasd el a papirt azt ajanlom
L-thyroxint szedtem az alulműkodesre es ah dokit valtottam kiderult hogy semmi baja a pajzsmirigyemnek es hiaba szedtem 10 even keresztül
Abban az esetben ha az orvos nem csinál semmit hagyd ott keress fel másikat
Voltam olyan h*lye, hogy nem cseréltem le azt a nyomi doktoromat akihez jártam meg is bántam, hogy nem váltottam előbb
Szia!
Igen, befolyásolja a teherbe esést a pajzsmirigy működése. Egy valóban jó endokrinológust kellene keresned. A cisztásodásból feltételezem, hogy inzulin rezisztenciád is lehet, erre nem mondtak semmit? Voltál terheléses cukor + inzulin vérvételen? Mi lett az eredmény?
Ha a pm alulműködik, valóban folyamatosan szedni kell a gyógyszert. Nem elég, ha a TSH-d határon belül van, 1-2 között kell lennie babához. Nem tudom a gyógyszered abbahagyása után mennyivel nézték a pm értékeidet, de ennek a hatása lassan múlik el, lehet hogy csak hetekkel később kezd látszani bármi is a leleteden. Milyen értékre mondta a doki, hogy az jó?
Én egy jó endodokit tudok, Budapesten a mens mentisben. Azaz a mens minden dokija jó, és pont erre specializálódtak. Én is vidékről járok fel hozzájuk. Megéri bőven, hogy nem kezelnek félre évekig. :-) Ha gondolod, keress rá a neten, van weboldaluk, árlistával és elérhetőséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!