Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » A hiszteroszkópia befolyásolja...

A hiszteroszkópia befolyásolja a ciklust?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A ciklusom 12. napján vagyok, és ma volt méhtükrözésem. Eddig iszogattam a cickafarkfű teát, és a következő napokban peteérésem lesz.

Viszont a mai beavatkozás után adott a doki egy gyógyszert, 21 darabos, úgy néz ki, mint egy fogamzás gátló, hormontartalmú. Azt mondta, hogy kezdjem el szedni, hogy rendbe tegye a ciklusom. Azt is mondta, hogy az első szemmel kezdjem, és a 21. után meg fog jönni.

Nem gondoljátok, hogy pont ez a bogyó fog bezavarni?

2014. okt. 22. 15:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Mi a neve a gyógyszernek? Nekem azt mondta az orvos a hiszteroszkópia után, hogy levett egy polipot, ezért ebben a hónapban ne essek teherbe (mintha olyan könnyű lenne...), mert nagy lenne a vetélés kockázata. Nem írt fel semmilyen gyógyszert, rám bízta a védekezés módját.
2014. nov. 26. 16:44
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi a választ! Azóta eltelt egy hónap, úgyhogy már nem aktuális.

Végülis nem kezdtem el szedni, és napra pontosan megjött a havim. Azt a hónapot mi is kihagytuk a babaprojektben.

2014. nov. 26. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!