Hiszteroszkópia tb alapon vagy magánúton? A lombikprogramhoz szükséges. Sietni szeretnénk, jobban járunk, ha kifizetjük az 50 ezer forintot? Az reális ár?
Nekem Hycosi -m volt, nem tudom ugyanaz-e a kettő, de gondolom hasonló.
Nekem 40.000Ft volt, bő fél óra. és kellemetlen volt, de nem vészes egyáltalán. A katéter felhelyezés fájt, de a többi nem.
Aki tb-n csináltatta ugyanezt, mindegyik ismerősöm kiabált a fájdalomtól, és azt mondták, soha többé!
Nekik vastagabb fém eszközzel, nekem 1 mm átmérőjű szilikonnal csinálták. Az aktuális ciklusom 10 napján nem is volt, nem kellett várni.
SOTE 2, de nekem a "rendes" nőgyógyászom ott dolgozik, így gyorsan el lett intézve. Én is Kaális voltam, és szintén a lombik előtt kellett megcsináltatnom. De ez a hiszteroszkópia volt, nem az átjárhatósági.
Az átjárhatóságit még a legelső kivizsgáláskor csináltattam, magánban, és az valóban 50e Ft volt, fél óra, és semmi bajom nem volt utána, de ez egyénfüggő.
Nem pontosan értem, melyikre is gondolsz, de így leírtam mindkettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!