Szerintem teljesen mindegy. Ott és akkor semmi nem érdekli az embert tapasztalataim szerint. :D én legalábbis bizonyos fokú fajasok után már leszrtam a külvilágot.
aug. 8. 10:26
2/42 babyboom567 válasza:
Nem nyúlhatnának hozzám, de nézelődhetnének.Hisz valahol meg kell tanulniuk.Különben meg a szülés annyira fájt nekem, önkívületi állapotban voltam, azt sem vettem volna észre,hogyha Michael Jackson jön be.
aug. 8. 10:28
3/42 anonim válasza:
Nálam az első szülés után bejött kb egy egész osztály, körbe álltak, a doktornő épp vartt, néztek, kimentek.
Nekem mindegy volt ott minden.
A másodiknál egy kislány szúrta a branult, a szülésznő figyelte, segítette.
Úgy voltam vele max belilul, elmúlik, meg kell tanulnia. Amúgy az első szülésnél a full tapasztalt, szuper, profi szülésznő úgy bökött meg hogy a fél karom lila lett, az is elmúlt.
aug. 8. 10:43
4/42 anonim válasza:
Első baba, fogadott orvos és szülésznő.
Szépen hármasban, romantikusan.
Második baba, elfolyt magzatvíz, korababa, ügyelet. Voltak vagy nyolcan körülöttem.
Nem tudom ki, mit csinált vagy miért volt ott, mi volt a szerepe, néha valaki kérdezett valamit, ha hallottam, válaszoltam.
Nem érdekelt,csak legyen már vége.
aug. 8. 10:52
5/42 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan egyez bele, úgyis csak figyelnek, neked meg minden teljesen mindegy lesz
aug. 8. 10:53
6/42 anonim válasza:
A második szülésemnél a kitolásra esett be a fél csecsemős osztály, mert zöld volt a magzatvíz, így azonnal meg kellett nézniük a babát, amint kibújt. Olyan 5+ ember volt még azon kívül, hogy a szülésznő is és az orvos is menet közben cserélődött, mert pont váltás volt. Szóval nagyjából 10 ember látta a nunusomat és a feldagadt ánuszomat, amint kitolok magamból egy dzsuvás-babakakis gyereket. Őszintén, ha ez a 10 emberhez még hozzácsapódott volna 20 diák, az se érdekelt volna. A tanulók max a sarokban vannak és néznek, jegyzetelnek, esetleg a bátrabbak beszúrnak egy branült vagy valami, de nem ők fognak varrni vagy gátvédelemben segíteni vagy akármit csinálni, nézni meg kit érdekel, nézzen aki akar. A vajúdásnál senki sincs bent úgyse, akit te nem akarsz, de az nem is érdekli a diákokat, és amúgy is az a fontos része, hogy te biztonságban és jól érezd magad, a kitolás szakaszánál már szerintem a legszégyenlősebb embert sem zavarnak a nézelődők, annyira más elmeállapot az már :D
aug. 8. 10:54
7/42 anonim válasza:
Engedtem, mert ugy tudnak csak tanulni. Nem nezelodni vannak jelen, hanem figyelni, tapasztalni, ugy lesz belőlük majd orvos.
aug. 8. 10:57
8/42 anonim válasza:
Nálam voltak tanulók,4-ből 3 szülésen.Engem abszolút nem zavart,nem bámulni jöttek,hanem tanulni.Nekem amúgy álom szüléseim voltak,nem voltam önkívületi állapotban egyszer sem,fájások között beszélgettünk a szülésznővel.A legkisebb vízben született,ez akkor a kórházban szenzáció volt,én voltam az első,aki a felújítás szülőszobán a kádat használva szült,így az összes ott lévő orvos,szülésznő,stb ott volt a kitolásnál.Megkértem az egyik dokit,hogy videózzon már,ha már ott van,vigyorgott,felvette nekünk a pillanatot.Nem zavart.Nem utcai járókelők voltak,hanem szakemberek.
aug. 8. 10:57
9/42 anonim válasza:
Figyelni, tanulni lehet, engem nem zavarna.
Azt mondjuk kérném, hogy ne ő varrjon, főleg, ha még nem csinálta azelőtt.
aug. 8. 11:02
10/42 anonim válasza:
En megtiltottam az elso dolgom volt ezt alairni. Akarmennyire fajt, en magamnal voltam es tiszta a tudatom. Nagyon zavart meg az orvos is, meg barki aki bejott. Kizart,h ilyen kiszolgaltatott,meztelen allapotban ott bamulasszanak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!