Kövéren más szülni?
Figyelt kérdés
kb 89-90 (17 hetes) kiló vagyok 172 centihez, de nagyrészt nem a hasamon van a túlsúly és sportolok is terhesség alatt is. Nagyon más ilyenkor a szülés mintha normál testsúlyom lenne? Mire számítsak, hogyan készüljek fel? Ugye nem lesz csak emiatt császár?aug. 6. 11:37
11/12 anonim válasza:
10-es. Azt tudod, hogy vannak olyan szülések, amikor úgy végigrepedsz, hogy 1 hónapig jàrni se tudsz rendesen meg wc-re menni, ülni stb?
A babák jobban megszenvedik a természetes szülést mint a császárt, de valahogy “ciki” lett császárral szülni, mert utána “nem tudom elmondani magamról,hogy tudok szülni az meg már milyen kínos… “
12/12 A kérdező kommentje:
#11 jujj ezt még nem hallottam. Amúgy nem tartom cikinek a császárt, csak a környezetemben lévő kismamák esetében azt vettem észre hogy a természetes szülés után jobban voltak, mint akiket császároztak, de akkor lehet nem volt elég reprezentatív a minta. Illetve hallomásból mindenki azt mondta hogy a természetes teszt jót a babának leginkább, de soha nem néztem utána rendesen, csak bepánikoltam hogy a súlyom miatt nem tudom megadni neki a legjobbakat.
aug. 8. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!