Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mellsőfali lepénnyel hogy...

Mellsőfali lepénnyel hogy sikerült a szülés?

Figyelt kérdés

Merre volt arccal a baba?

Akinek esetleg van összehasonlítási alapja hátsófali lepényes terhességgel, az le tudná írni, tapasztalt-e különbséget, s ha igen, miket?

Köszönöm.

aug. 4. 20:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Osszehasonlitani nem tudom, de mellsofali lepennyel szultem termeszetes uton.

A baba be volt fordulva, siman ment minden.

aug. 4. 21:00
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Első gyerek mellső fali lepénynél volt. Hüvelyi úton született, be volt fordulva. Második gyereknél hátsó fali lepény volt, gyakorlatilag ugyanúgy zajlott a szülés, semmi különbséget nem tapasztaltam a kettő között.
aug. 4. 21:16
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Az első terhességemnél hátsófali volt, a másodiknál mellsőfali. Szülésben semmi különbség nem volt. Mindkét alkalommal befordult a baba, természetes úton születtek mindketten. Annyi volt, hogy a másodiknál nagyon nehezen akart kijonni a méhlepény. Mondták, hogy szóljak ha jön fájás, akkor még nyomjak egyet, de nem akart. Végül talán nyomtak is egy kicsit a hasamon, nem tudom végül hogy sikerült. Bár szerintem ez nem azért volt, mert mellsőfali volt.
aug. 4. 21:17
 4/14 A kérdező kommentje:

#3, simán lehetett azért. Olvastam róla, hogy gyakrabban előfordul, hogy rá kell segíteni a lepény leválására.

Köszönöm mindenkinek, jöhetnek még beszámolók :)

aug. 4. 21:20
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Második vagyok. Azt elfelejtettem írni, hogy első gyereknél nálam is nehezebben jött ki a lepény, majdnem műteni kellett, mert egy darab bent maradt. Nem akarlak megijeszteni, ez azért elég ritka eset.
aug. 4. 21:21
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt különbség a szülésben
aug. 4. 21:29
 7/14 anonim ***** válasza:
83%
5-ös,nekem hátsó fali volt a lepény mégis műteni kellett mert bent maradt egy darab szóval nem sok köze van hozzá
aug. 4. 21:44
 8/14 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan csak egy szülésem volt, de ott mellső falon volt a lepény.

Természetes szülés volt, a baba kopanyavégű fekvésben volt, csak úgy tudom, hogy nem tankönyvi volt mégsem, mert az arca volt rossz irányban, tehát hátulsó koponyafekvésben volt. Ez rendellenes pozíciónak számít ugyan, de ettől függetlenül nem volt igazán gond, leszámítva a lepény megszülését, mert azt hárman cibálták ki végül, nálam sem akart leválni (ez amúgy rosszabb volt, mint maga a szülés 🙃- de lehet már csak a kimerültségtől bírtam olyan rosszul).

aug. 4. 21:52
 9/14 anonim ***** válasza:

Mellső falival indított szülésem volt, baba befordult, sikerült természetesen. Az rémlik, hogy a lepényt azért megrángatták, hogy kijöjjön és majdnem lefordultam az ágyról, amikor megmutatták ez mekkora és hogy néz ki.

Most is mellső falon tapadt, a szülésről majd egy hónap múlva tudok beszámolni.

aug. 4. 22:31
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem is értem miért tettem fel ezt a kérdést 😂 Fájt is, mikor kiráncigálták a lepényt? Vagy adnak ehhez valami érzéstelenítést?
aug. 4. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!