Mellsőfali lepénnyel hogy sikerült a szülés?
Merre volt arccal a baba?
Akinek esetleg van összehasonlítási alapja hátsófali lepényes terhességgel, az le tudná írni, tapasztalt-e különbséget, s ha igen, miket?
Köszönöm.
Osszehasonlitani nem tudom, de mellsofali lepennyel szultem termeszetes uton.
A baba be volt fordulva, siman ment minden.
#3, simán lehetett azért. Olvastam róla, hogy gyakrabban előfordul, hogy rá kell segíteni a lepény leválására.
Köszönöm mindenkinek, jöhetnek még beszámolók :)
Nekem ugyan csak egy szülésem volt, de ott mellső falon volt a lepény.
Természetes szülés volt, a baba kopanyavégű fekvésben volt, csak úgy tudom, hogy nem tankönyvi volt mégsem, mert az arca volt rossz irányban, tehát hátulsó koponyafekvésben volt. Ez rendellenes pozíciónak számít ugyan, de ettől függetlenül nem volt igazán gond, leszámítva a lepény megszülését, mert azt hárman cibálták ki végül, nálam sem akart leválni (ez amúgy rosszabb volt, mint maga a szülés 🙃- de lehet már csak a kimerültségtől bírtam olyan rosszul).
Mellső falival indított szülésem volt, baba befordult, sikerült természetesen. Az rémlik, hogy a lepényt azért megrángatták, hogy kijöjjön és majdnem lefordultam az ágyról, amikor megmutatták ez mekkora és hogy néz ki.
Most is mellső falon tapadt, a szülésről majd egy hónap múlva tudok beszámolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!