Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülès jele lehet?

Szülès jele lehet?

Figyelt kérdés
Duzzadt szemek, duzzadt ajkak. Fejfájás, fáradtság, hasmenès.

aug. 1. 18:56
 1/5 anonim ***** válasza:
21%
Inkább valami fertőzés..
aug. 1. 19:12
 2/5 anonim ***** válasza:
59%
Inkább betegség
aug. 1. 19:14
 3/5 anonim ***** válasza:
63%
Szülés előtt (2x) nekem az orrom szélesedett ki és olyan szám lett, mint egy bantunégernek. A hasmenést is szokták mondani.
aug. 1. 19:52
 4/5 anonim ***** válasza:
73%

Dehogy betegseg :D

A vizesedestol megdagad a szaj, orr, szem, de az egesz arc is igazabol a vegefele.

Nyilvan nem mindenkit erint, de en pl szules elott 2 nappal brutal modon neztem ki, megijedtem magamtol, amikor beleneztem a tukorbe.

Annyira fel volt puffedve az egesz fejem.

Szules utan elmult. 😅

Szoval persze lehet a jele, de hogy most mikor lesz belole szules, isten tudja.

aug. 1. 20:21
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez önmagában semmit nem jelent. A fejfájást senki nem tartja szülés elojelenek, a többi meg nekem mind megvolt, mégse indult be magától a szülés, indítani kellett, de az se hatott, császár lett. Szóval ezt nem elkeseriteskepp mondom, de szülés jele az, ha jönnek a szülési fajasok, ami tényleg összetéveszthetetlen :) (volt benne részem, mert vajudtam császár előtt végül.) vagy persze ha elfolyik a magzatvíz. A többi belemagyarazas, és a véletlen műve, ha valaki ezek után nem sokkal megszul. Minden jót kívánok, hamarosan igyis-ugyis babazol!😊
aug. 1. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!