Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet jelenleg szülésznőt...

Lehet jelenleg szülésznőt fogadni?

Figyelt kérdés
Gondolkoztam, hogy fogadjak-e vagy sem, illetve, hogy kit, erre most olvasom több helyen is, hogy már nem is lehet szülésznőt se fogadni. Konkrétan Szombathelyről lenne szó, bár ha országos a dolog akkor mindegy.

aug. 3. 20:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem
aug. 3. 20:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Magánklinikán azt csinálsz amit szeretnél. Államiban nem teheted meg.
aug. 3. 20:33
 3/8 A kérdező kommentje:

Államiról van szó. De akkor ez csak pár éve van így? A hálapénz eltörlésével jött be?

Igazából afele hajlottam, hogy nem fogadok, csak anyósomék győzködtek, hogy de azért fogadjak, de akkor így "megoldódott a problémám", szóval én nem is bánom. 😅

aug. 3. 20:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen. A környékén jött be ez is.
aug. 3. 20:56
 5/8 anonim ***** válasza:

2020 szeptemberében született a második lányom, akkor még lehetett. Utána nemsokkal vezették be hogy se orvost se szülésznőt nem lehet felfogadni

Dúlát vihetsz magaddal de a legtöbb helyen sajnos még úgy van hogy vagy az apuka mehet be vagy a dúla.

Bár egyre több helyen engedik hogy mindketten bent lehessenek.

Én biztos élnék a lehetőséggel mert a férjem és a szülésznő is teljesen más módon tudott támogatni

aug. 3. 23:22
 6/8 anonim ***** válasza:
* bocsánat dúla, nem szülésznő #5
aug. 3. 23:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet fogadni senkit már,se orvost,se szülésznőt.Egy kísérőd lehet szülés közben,aki végig veled lehet,ő lehet bárki,apuka,nagymama, barátnő,bárki.Hálapénzt sem lehet adni senkinek,és ajándékot is csak meghatározott összegig.
aug. 3. 23:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Szülésznőt nem lehet àllamiban fogadni. De van olyan kórhàz, ahol vihetsz 2 kísèrőt. Tehàt mehet apa+ dúla ezeken a helyeken. Törvèny szerint 1 kìsèrőhöz jogod van, ettől felfelè eltèrhetnek, lefelè nem.
aug. 3. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!