Nehéz első szülés lehet indok a második babánál a műtétre? Érdemes lenne inkább magánúton próbálkozni azonnal?
Még nagyon az elején vagyok, 7 hetes a terhesség.
A terhesgondozást magánúton csináljuk, viszont a szüléssel gondban vagyok...
Az előző szülésem szörnyű volt, soha nem szeretném azt újra átélni. Tudom, a császármetszés sem leányálom, az is fáj, ennek ellenére ha választhatok, inkább az.
Viszont Budapest tőlünk 110 km, ott van legközelebb magánklinika. Szóval ha nem muszáj, nem mennénk odáig, nem tudom, hazafelé, frissen műtve milyen lenne az út. De ha nincs más megoldás, kibírom, csak mégis jobb lenne városon belül maradni.
Hallgattam a szakemberekre, meg is szenvedtem rendesen a bizalmat (utólag tudtam meg, hogy az orvos ellen, akinél szültem, több műhibaper is folyt párhuzamosan).
Nekem nem pár nap volt a felépülés, hanem hónapok, 2 év kellett, mire azt tudtam mondani, hogy már nincs sehol semmi gond.
Nekem egy viszonylag könnyű szülésem volt, ettől még a megélés sz*r, de nem választanék önként műtétet másodszorra sem. Ezt ugyan nem kérdezted, de azért leírtam. :D
Két kórházra van rálátásom, mindkettőnél főorvossal kell engedélyeztetni a program császárt. Amit szerintem első körben tehetsz, hogy körbe kérdezel az orvos ismerősöknél, mi indikálhatna császárt, majd ráböksz egyre, beballagsz a kórházba és megkérdezed milyen papírok kellenek hozzá. Ha tudsz ilyet produkálni, oké, ha nem, akkor ez valószínű nem lesz járható út.
Egyébként magánban sem reklámozzák, hogy gyereee, jópénzért megműtünk indok nélkül és mehetsz a dolgodra. Én legalábbis ilyen magánintézményt még nem láttam. Ott is meg kell találni a megfelelő orvost, aki partner neked ebben, de neki legalább nem kell hazudni, meg papírt gyártani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!