Ha elmegyek maganuton megallapitattni a terhessegem, es utána elmegyek sztk-ba is, akkor le fognak ott cseszni, hogy hozzájuk már minek mentem?
Figyelt kérdés
Látni fogják egyáltalán a maganorvosos leletet?2023. ápr. 4. 10:58
1/8 anonim válasza:
Bocs az offért de miért mennél két helyre?
Egyébként, ha esetleg rákérdeznek, fájt a hasad és gyors elmentél valahova megnézetni, ennyit kell mondani
2/8 anonim válasza:
Felesleges két helyre menni, de tényleg minek
3/8 anonim válasza:
Nem látják a magánorvos leletét. Én legalábbis magánba járok, de amikor az elején nagyon elkezdtem vérezni, este csak a klinikára tudtam bemenni, ott meg kérték a leletet, amit a magándoki adott, mert ők nem látják a rendszerben.
4/8 anonim válasza:
Dokifüggő, nekem a magánorvos is feltölt mindent az eeszt-be.
5/8 anonim válasza:
Nekem is feltölt mindent az eeszt-be, de konkrétan rá is kérdezett, hogy milyen korábbi vizsgálatok voltak. Én az uh-okat csinálom magánban a terhesgondozó sztk-s nőgyógyászom rendszeresen le is csesz, hogy mi van, magának nem elég jó az állami ellátás? Mondja úgy, hogy neki nincs képzettsége uh-ot csinálni. Mármint nem nem elég képzett, hanem nem is tudja egyáltalán kezelni.
6/8 anonim válasza:
Vagy igen vagy nem. Ha feltölti akkor igen, ha nem akkor nem. Nekem az elsőt feltöltötte, de utána már nem.
7/8 anonim válasza:
Engem nem szóltak eddig meg.
Én azt szoktam mondani, hogy szeretném, ha ők felügyelnék a terhességem, a magánorvosokhoz meg azért megyek, hogy rájöjjek kinél szülök. De mivel pár hetente máshoz megyek, így ők a biztos pont, hogy észreveszik, ha gáz van.
8/8 anonim válasza:
Mi a francnak két helyre járni, nem is értem.fölösleges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!