Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segítség kellene dec. 22.én...

Segítség kellene dec. 22.én jött meg utoljára de akkor is késet pár napot. Most kb pár napja egyfolytában ennék utána hányingerem van cicik duzzattak Szerintetek mikor tesztelhetnék? ja és a hasam is puffad.

Figyelt kérdés

2023. jan. 17. 12:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Előző ciklusból biztos nem vagy terhes, azt engedd el. Ebben a ciklusban volt védekezés nélküli együttlét?

Hétvégén tesztelhetsz, addig felesleges.

2023. jan. 17. 13:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Babát szeretnénk persze hogy volt.
2023. jan. 17. 13:10
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
Ha a tüneteid baba miatt vannak hcgnek is kell lenni a szervezetben, predictor early mutatja a leghamarabb.
2023. jan. 17. 13:18
 4/7 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom hogy az e de eddig mindig keveset ettem most meg fél 5-9ig vacsorázni járok.
2023. jan. 17. 13:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha késik, tesztelj... ezek bármitől lehetnek, nem csak a terhességtől
2023. jan. 17. 13:35
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez simán lehet premens tünet. Itt mindenki azt hiszi, hogyha zabál, akkor terhes. Nekem az elmaradt menstruáció volt az első tünete. Annyi max, hogy megkívántam olyan dolgot, amit előtte utáltam, de nem tapasztaltam terhességi tünetként falási rohamokat. Ennek hátterében inkább hormon probléma állhat. Ha késik akkor tesztelj. Vagy mit szeretnél? Jósoljak kávézaccból??
2023. jan. 17. 16:03
 7/7 anonim ***** válasza:
65%
Hányinger terhessegnel nincs ilyen korán és más tünet sem, tesztelj ha kimarad, addig nincs értelme.
2023. jan. 17. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!