A beagyazodas meddig tarthat? Utana elmulnak a tunetek? Utana mennyi ido, mire pozitivat tesztelhetek?
A beágyazódásnak nem igazán vannak tünetei, nem tudom mit éreztél.
A megtermékenyüléstől számított 7-12 napon belül valamikor bekövetkezik. Rá 2-3 napra van annyi HCG, amit már kimutat a teszt.
Ha még csak holnap lenne esedékes a vérzés, akkor van esély a babára simán, csak korán teszteltél.
Ha nem középidőben volt peteérésed, hanem később (lehet, hogy azt érezted?), akkor még több napos késés is kellhet, mire kimutatja egy teszt.
31. napon is kicsit barnaztam, tegnap nagyon kicsi verzes volt, es ami furcsa volt, nem feszult a gatam, pedig szokott. Az elso szulesem oroksege. Viszont ma, mint a Niagara vizeses, annyi folyt belolem, piros, Mintha 1 nap alatt ki akart volna folyni. Es ugy fajt a gatam, mint meg soha. Es a mehem is fajt, pedig az nem szokott. Remelem mar holnap jobb lesz. Most is hason fekszem, igy a legkenyelmesebb...de meg holnap melo:(
Eldontottem, hogy elkezdem merni a homet, hogy tudjam, mikor van peteeresem. Majd holnap utan kezdem.
Koszi az erdeklodest.
Nem szomorkodom, igazabol marciustol akarjuk elkezdeni a probalkozast, most meg jobb is, hogy nem jott ossze, most kezdtem az uj munkahelyemen, februarban kapok szerzodest.
Kellemes karacsonyt es boldog uj evet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!