Múlthét kedd-szerdán volt pozitív az ovutesztem, ha sikerült a teherbeesés, mikor kezdődik a beágyazódás és mikor fejeződik be? Mikor tesztelhetek?
Figyelt kérdés
Hétfőn és kedden este voltunk együtt, jó volt az időzítés?2010. okt. 12. 18:11
1/4 anonim válasza:
az időzités jó volt ha összejött 20.-a környékén tesztelhetsz
a beágyazódás a megtermékenyüléstől 7.-12 nap
2/4 anonim válasza:
Augusztusban estem teherbe, már három hónapja hőmérőztem, és szépen látszott ovu után a 6. napon a beágyazódás.
3/4 anonim válasza:
Kedves 20:28-as
Mi latszott a beagyazodason? Mert hogy ezt irtad es nagyon-nagyon kivancsi vagyok, hogy ez mit jelent.
Koszonom
Es bocsi a kozbeszolasert :)
4/4 anonim válasza:
Inkább megmutatom:
Az ovu után általában egyből felment a hőm 36,7-re, szinte semmi ingadozás nem volt, és a nemvárt előtt egy nappal leesett. Augusztusban, mint ahogy látod a 18. napon leesett szinte az alapvonalig (beágyazódás), majd az újabb progeszteron termelődéstől még feljebb kúszott. Tisztán látszik, hogy trifázisos a görbém, de azért rendesen remegett a kezem amikor teszteltem, próbaképp LH teszttel, majd rögtön utána hcg-val :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!