Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A Hohes C, meg az ilyen nagy...

A Hohes C, meg az ilyen nagy vitamintartalmú üdítők nem rontják a teherbeesés/beágyazódás esélyét?

Figyelt kérdés
Pl. ha egy egész literrel megiszom egy nap, az nem sok egy kicsit? Nincs belőle rendszer, csak előfordulnak ilyen napok. Pl. most azért vettem, hogy legyen bennem vitamin bőven, mert picit átkaptam a megfázást a páromtól és hátha nem kapom meg teljesen...gyógyszereket nem akarok szedni.
2010. szept. 21. 12:30
 1/5 anonim ***** válasza:
A természetes C vitamin nem árt, csak a szintetikus, amit gyógyszerben veszel be.
2010. szept. 21. 12:40
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi
2010. szept. 21. 12:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát ha a hohes c-ben van hozzáadott c vitamin, akkor az is szintetikus. De igazából a szintetikus is csak azért rontja az esélyeket, mert abból egyszerre nagy dózist kap a szervezet, (pl. vannak 1000 mg-os tabik is, holott a napi szükséges bevitel csak 60 mg. ) de étkezéssel nem tudunk ilyen sokat bevinni.
2010. szept. 21. 12:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Igazából a legjobb, ha magad facsarod ki a narancsot, és nem is drágább mint a hohes c.
2010. szept. 21. 12:55
 5/5 anonim válasza:
Azért ennyire nem kellene ezt túlgondolkodni. Ha ilyenek is rontanák ez esályeket, senkinek nem lenne gyereke. Szerintem igyál amit akarsz és szexelj sokat, az a tuti :-)
2010. szept. 21. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!