Volt már akinek egy gyerkőce (4éves) egyszercsak azt
mondta hogy kisbaba van az anya pocijában? És utána
tényleg lett? Én még 1hét múlva tesztelhetek csak, de
most azt mondogatja a lányzó hogy ott a kistesója
Nekünk még nincs babánk, de ez nagyon aranyos és érdekes sztori! :) Hát én nagyon szorítok Neked! Sokszor lehetett már hallani, hogy a gyerekek különleges érzékekkel rendelkeznek! SZORÍTOK
2009. jan. 10. 19:42
2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Aranyos vagy:) Csak hosszú az 1 hét még.
Szia! Na hát akkor én erre élő példa vagyok! A lányom 5 éves és kb két hete megpuszilta a hasamat és ezt fűzte hozzá: Adtam puszit a kistesómnak! Összenéztünk a párommal és mondtuk:lehet hogy ő tud valamit ami mi még nem? Elmaradt a mensim,teszteltem egy negativat aztán pár nap mulva egy pozitívat! kb 6 hetes terhes vagyok:-) Remélem nálatok is igy van:-) Hozzáteszem hogy nekem 4 hónapja volt egy vetélésem és a kislányom nagyon várta a tesót. Viszont a műtét óta szóba sem hozta csak most két hete tette minden előzmény nélkül ezt a kijelentést,és hát....igaza lett.
2009. jan. 10. 19:55
Írd majd meg az eredményt!
2009. jan. 10. 19:55
5/14 A kérdező kommentje:
Szia!nyáron nekem is volt egy vetélésem de ott nemtudott a lányzó a tesoról,de kérdezgette akkor is,de sajnos elment akkor a baba,azóta hangja nem volt a tesóról,most tegnap megint.remélem "látók" a gyerekek.Anyu foglalkozik ilyenekkel és azt mondta lehet hogy a gyerek a baba auráját látja.Hm...Talán...
Irok ahogy lesz fejelmény...
6/14 A kérdező kommentje:
Akarom mondani: fejlemény:D
Egy kedves barátnőm mondta a lánykájának, hogy anyának pihennie kell, fáj a pocija, és ezért nem emelgetheti fel őt. Mire a kislány ezt mondta: tudom, benne van a kistesó. Azt tudta, hogy majd egyszer lesz, de azt nem tudta, hogy az anyukája már kismama, mert előtte nem beszéltek erről a témáról. Vagyis itt fordítva volt. Már volt baba, nem mondták neki, de a gyerek ráérzett a dologra.
2009. jan. 10. 20:06
8/14 A kérdező kommentje:
Érdekesek a gyerekek nagyon:)
Az érzékelésük nagyon fejlett ilyen dolgokhoz is!
Én is it vagyok erre élő példának! Nekem is 4 éves a nagyobik kislányom,aki előtt mostanában nem beszéltünk kistesó témáról. 1-2 hete anyuméknál aludtunk és reggel úgy ébredt, hogy azt álmodta, hogy terhes vagyok. És kérdeztem tőle, hogy láttad a nagy pocimat álmodban? És azt mondta, hogy nem, csak mondtam neki. Egy hete teszteltem pozitívat. :))) Még nem tudja a férjemen kívül senki. Nem is beszéltünk a lányom előtt erről. Ma elvitte anyu magához, nem sokkal később hívott, hogy a lányom azt mondta neki, hogy anya terhes!!! Pedig tényleg egy szó nem hangzott el erről előtte. Szóval a gyerekek tényleg tudnak valamit amit mi nem!!! Mindenkinek gratula és jó babavárást!
2009. jan. 10. 20:46
Szia!Nekem a nővérkém kislánya mondta hogy hogy baba van a pocimban,és akkor ezt mi nem is vettük komolyan.2 hét múlva kiderült hogy 7 hetes terhes vagyok,és a kislány váltig állította hogy kislány a baba a pocakomba.Igaza lett!Nem tudom mennyire vagy spirituális beállítottságú ember,de azt mondta az orvosom,hogy a kutyák és a gyerekek látók!Szerintem igaza van!Érdekes nagyon ez a dolog!Boldog babavárást!
Egy 25 hetes babás
2009. jan. 10. 23:06
Kapcsolódó kérdések: