Volt már akinek egy gyerkőce (4éves) egyszercsak azt mondta hogy kisbaba van az anya pocijában? És utána tényleg lett? Én még 1hét múlva tesztelhetek csak, de most azt mondogatja a lányzó hogy ott a kistesója
Annyira jó,hogy itt senki nem néz "hülyének" a kérdesemmel,és megerősítés,hogy mással is előfordult ilyen;)
Nyitott vagyok az ezoterikus dolgok felé,sokmindennel foglalkoztam már.
És arról mi a véleményetek hogy nyáron volt egy vetélésem,és az összes ismerősöm aki tudott róla azt mondta,hogy az a lélek fog visszajönni ujra?
Jó babavárást!
Szia! Szerintem tuti terhes vagy, mert a gyerekek még "látnak" dolgokat, csak ez idővel elmúlik. Szokták mondani, hogy amikor a gyerek csak a levegőbe néz, mosolyog, nyújtja a kezét a "semmi"fele, hát bizony nem a semminek mosolyog... és van amikor kitalált barátai vannak, hát azok sem kitaláltak...
Sőt volt egy ismerősöm, akinek a lánya kb 3-4 éves lehetett mikor megszületett a kistesója, és mondta a szüleinek hogy egy kicsit had beszélgethessen 4szemközt a babával. A szülők belementek de persze az ajtóból azért leskelődtek hogy nem féltékenységből akar-e valami rosszat tenni...de nem, megkérdezte a hugát hogy milyen volt még odafönt mert ő már nem emlékszik tisztán...!!!!! Durva mi? A szülők alig akartak hinni a fülüknek!!!
Szóval szerintem tuti van benne valami. Tudom hogy nem egészen ilyen történetre voltál kíváncsi, de azért érdekességképp leírtam.
Majd írj hogy mi lett! Nagyon érdekel! És NAGYON DRUKKOLOK!!!!!!!! :D
Utolsó hozzászólónak!
Nagyonis érdekelnek az ilyen történetek is:)
Annyira várom már hogy tesztelhessek.
Aranyosak vagytok mind akik írtok,ez az első kérdéseim egyike itt és jólesik a kedvesség.
Ha gondolod irhatsz emailba is nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!