Nehéz első szülés lehet indok a második babánál a műtétre? Érdemes lenne inkább magánúton próbálkozni azonnal?
Még nagyon az elején vagyok, 7 hetes a terhesség.
A terhesgondozást magánúton csináljuk, viszont a szüléssel gondban vagyok...
Az előző szülésem szörnyű volt, soha nem szeretném azt újra átélni. Tudom, a császármetszés sem leányálom, az is fáj, ennek ellenére ha választhatok, inkább az.
Viszont Budapest tőlünk 110 km, ott van legközelebb magánklinika. Szóval ha nem muszáj, nem mennénk odáig, nem tudom, hazafelé, frissen műtve milyen lenne az út. De ha nincs más megoldás, kibírom, csak mégis jobb lenne városon belül maradni.
Még ami eszembe jutott most, és olvasgattam róla, az más szakorvostól szakvélemény. Azzal gondolom működhet, nem? Kórelőzménynek mennyire néznek ilyenkor utána a császár előtt?
Tehát, ha kapok szemész szakorvostól ajánlást, hogy már műtötték is a szemem, problémás nagyon, nem szülhetek természetes úton, akkor utánanéznek, hogy tényleg voltam-e emiatt kórházban valaha?
Mert amúgy csak látásvizsgálatra járok és -0.5 a szemem, kontaktlencsét használok, tehát nem problémás egyáltalán.
Neurológus, szemész, sebész ismerősök vannak, akik tudnának papírt adni. Esetleg pszichiáter.
Csak ugye ezekhez semmi kórelőzményem nincs, ha ott elkezdenek az adott problémával kérdezgetni, meg leszek lőve.
Nem indok, marad a magán.
Ennyi nem fog megnyugtatni, de a második gyorsabb szokott lenni.
Akkor tényleg az a legegyszerűbb, ha előbb megkérdezem az itteni kórházat, keresek valamilyen kapcsolatot, aztán bízom a legjobbakban.
Megoldanánk a magánkórházat is, de könnyebb lenne azért itt, helyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!