Apa bent lehet császármetszésnél?
Figyelt kérdés
Uzsoki vagy SOTE II jöhet szóba nálunk, így elsősorban azok érdekelnek. Kinek mi a tapasztalata e téren?jún. 16. 20:49
1/10 anonim válasza:
Nem az említett kórházak egyikében szültem, de sürgősségi császár lett nekem. Apas szülésnek indult, csak nem tagultam vajúdás közben. Mindegy, a lényeg a lényeg: hát premier planban a műtétet nem nézhette, de ezt én nem is szerettem volna 😅 a műtő melletti szobában várhatott, majd neki adták oda először a babát. Szerintem ez a legtöbb helyen hasonlóan van. :)
2/10 anonim válasza:
Ugyan nem tegnapi a tapasztalatom, de 5 évvel ezelőtt még nem lehetett, ugyanis ez rendes műtétnek számít.
4/10 anonim válasza:
Máshol szültem, sürgősségi császár, a férjem végig ott ülhetett a fejemnél.
5/10 anonim válasza:
SOTE II-n szültem 2020. márciusában, pont a COVID előtt. Programcsászár volt és bent lehetett.
7/10 anonim válasza:
Sote I 2019. Végig a fejemnel volt a műtét alatt.
9/10 anonim válasza:
Sikertelen inditás miatt lett sürgősségi császár. Apuka is bejöhetett.( Kistarcsa)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!