Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akiknek traumatikus volt a...

Akiknek traumatikus volt a császármetszés, mennyi idő után szánták rá magukat második babára?

Figyelt kérdés
Ha lett második baba, persze. :) nekem különben simán ment a műtét, szerencsére nem lett komplikáció se előtte, se utána, de sürgősségi császár volt, egyrészt nagyon nem így készültem, másrészt nekem traumatikus az élmény, hogyha időlegesen is, de lebenultam deréktól lefele pár órára, és utána a felépülés is kb egy hónapig tartott, de ezen még talán túl is lépnék könnyebben...na mindegy, a lényeg, holnap lesz egy hete, hogy betöltötte a 7 hónapot a babam, és pár hete egyre inkább érzem, hogy én majd vágyom még egy gyermekre, mert egy igazi gyönyörű csoda. :))) viszont visszatart az újabb műtéttől való félelem. Na nyilván nem most rögtön akarnám, de mondjuk ha 1,5-2 éves lesz a gyerekem, elkezdeni próbálkozni...feltehetőleg hamar sikerülne is, mert ő is elsőre összejött mindenféle rakeszules nélkül:D én még csak 25 vagyok, de a férjem kora miatt nagy korkülönbségben már nem gondolkozunk. Aki hasonlóan érzett császár után, de olyankor tájt, mint amennyi idővel én vagyok a műtét után, már kezdett újra vagyni a babára, mondjuk max egy éven belül már sikerült legyőzze a félelmét? :) köszönök minden választ :)

máj. 27. 20:31
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Nem lett komplikáció sem közben, sem utána * természetesen előtte volt, azért lett császár, elírtam :)
máj. 27. 20:32
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Az újabb műtéttől ne tarts, szerintem, ha csak ez a gond. Most már rengeteg kórház császár után nem császároz hacsak nincs ott valami nagy gond.
máj. 27. 20:48
 3/25 A kérdező kommentje:
2# a vbactol is f*sok, a hegszétválás miatt :D ettől még jobban, szóval ha újra szülnék, csak császárral, mert az legalább már az ismert rossz. Ment a zöld kéz, köszönöm :)
máj. 27. 20:51
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
2# vagyok. Ja, még azt akartam. Nálam is az első sürgős császár lett, korábban is jött picit. Sajnos ismétlődhet is az akkori probléma. 1 év után éreztük, hogy szeretnénk még egyet, mindig kettőt szerettünk volna. Programcsászárra készültem fejben, azt gondoltam, hogy ezek után nem engedik a természetest. Engem megviselt a műtét nagyon, az hogy ébren voltam, ráncigáltak, de fejben tudod mi történik, a felépülés is, kivéreztem, 1 hetet ráhúztam, de még 2 hét után is alig ment a mozgás. Úgyhogy féltem az újabb császártól, de mint kiderült itt mindenki arra törekszik, hogyha beindul és nincs gond, vbac. Ettől is tartok, így hogy az első császár volt, most már semelyik opció se hangzik jól.:D Most vagyok 37 hetes, majd kiderül. :)
máj. 27. 20:51
 5/25 anonim ***** válasza:
7%
1 honap? Hogy, miert? 4.nap en hajolgattam a foldon volt a baba merleg azon mertem... mostam foztem takaritottam. Az elso nap mondjuk rohadtul fajt, de miutan hazaertem nekem semmi bajom nem volt, a verhigito nagyobb fajdalom volt, a ferjem adta be, az fajt utana a legjobban :)
máj. 27. 20:56
 6/25 A kérdező kommentje:
Jajj nagyon drukkolok akkor :) neked már "nincs sok hátra", tuti jól alakul minden ;) én megértem, hogy félsz, de akkor te is tudod már, hogy még ha Sz*R is, hamar túl vagy magán a szülésen, akar császár, akar hüvelyi, aztán hát igen, a felépülés nem piskóta, de akkor már ott van a gyönyörű babád, akiért megéri küzdeni :))) szívből gratulálok! 😊❤️
máj. 27. 20:56
 7/25 A kérdező kommentje:
5# na akkor te szerencses vagy, ez tök jó :D neked is ment a zöld :) nekem is a férjem adta a verhigitot, hát nyilván ő se eü-s, így ez nem mindig volt tökéletes, de ezt mar lesz*rtam, örültem, hogy valaki beadja, mert én magamnak nem mertem volna 🤣🤣
máj. 27. 20:57
 8/25 A kérdező kommentje:
Lányok, ne pontozzunk le senkit, pl én se voltam olyan erős és fitt, mint az ötös, de itt egyéni tapasztalatokat kértem!😊
máj. 27. 21:00
 9/25 anonim ***** válasza:
31%

4# vagyok. Köszönöm szépen! :) A hegszétválás nekem is para amúgy.

5-ös ez tök jó, szerencsés alkat vagy, örülj neki. :) Ez jó hír. Ne felejtsd el, hogy nem vagyunk ugyanolyanok.

máj. 27. 21:01
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Én rosszul reagáltam a spinális érzéstelenítőre. Nagyon-nagyon rosszul voltam az őrzőben. Nem lesz több gyerek emiatt.
máj. 27. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!