Akiknek traumatikus volt a császármetszés, mennyi idő után szánták rá magukat második babára?
Figyelt kérdés
Ha lett második baba, persze. :) nekem különben simán ment a műtét, szerencsére nem lett komplikáció se előtte, se utána, de sürgősségi császár volt, egyrészt nagyon nem így készültem, másrészt nekem traumatikus az élmény, hogyha időlegesen is, de lebenultam deréktól lefele pár órára, és utána a felépülés is kb egy hónapig tartott, de ezen még talán túl is lépnék könnyebben...na mindegy, a lényeg, holnap lesz egy hete, hogy betöltötte a 7 hónapot a babam, és pár hete egyre inkább érzem, hogy én majd vágyom még egy gyermekre, mert egy igazi gyönyörű csoda. :))) viszont visszatart az újabb műtéttől való félelem. Na nyilván nem most rögtön akarnám, de mondjuk ha 1,5-2 éves lesz a gyerekem, elkezdeni próbálkozni...feltehetőleg hamar sikerülne is, mert ő is elsőre összejött mindenféle rakeszules nélkül:D én még csak 25 vagyok, de a férjem kora miatt nagy korkülönbségben már nem gondolkozunk. Aki hasonlóan érzett császár után, de olyankor tájt, mint amennyi idővel én vagyok a műtét után, már kezdett újra vagyni a babára, mondjuk max egy éven belül már sikerült legyőzze a félelmét? :) köszönök minden választ :)máj. 27. 20:31
21/25 anonim válasza:
18as vagyok
Kedves 20-as
Tudom tudom mások is ezt mondják, de egyszer tényleg el fogod felejteni. Van akinek előbb sikerül van akinek később. Én a 6 hetes kontrollon elsírtam magam mert előjöttek az emlékek. De egy idő után meg úgy vagyok vele, hogy 1 napot kell kibírni. Plusz őszintén engem az újszülöttkor is kicsit padlóra küldött. Nagyon nem élveztem. Nyilván hormonok meg egy kis depi is betett. Aztán elfelejtettem. Már megint akarok egy kis babát, pedig tényleg utáltam az első 3 hónapot. Most meg már alig várom :D
22/25 A kérdező kommentje:
18# engem is indítottak, kaptam oxit, meg minden, keményen vajudtam, brutál fájdalmaim voltak, de én meg azt mondom, százszor inkább az, mint a császárt megélni...nem vagyunk egyformák:) gratulálok a babadhoz, sok boldogságot:)
máj. 30. 13:23
23/25 anonim válasza:
22-es köszi szépen.
Nekem a császár meg sem kottyant őszintén. Nem fájt meg semmi. Nem is kellett felépüpnöm belőle. De első baba. Másodiknál lehet nem ez lett volna.
24/25 A kérdező kommentje:
Nekem is első :D K*ra fájt a császár utána, 1 hónapig alig bírtam bármit is megcsinálni, de a legrosszabb mégis az volt, hogy közben le voltam benulva deréktól lefelé, de azt azért tudom és érzem is, hogy éppen felvagtak, és élve boncolnak...nekem rettentő ijesztő volt ez az egesz
máj. 30. 13:31
25/25 anonim válasza:
Nekem nem volt traumatikus, sőt! De nem lesz második baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!