Nagyon félek a császármetszéstől. Hogy nyugodjak meg?
Komplikáció természetes szülés esetén is van, sőt, én többről tudok, mint császármetszés esetén.
Az érzéstelenítőt egyáltalán nem fogod érezni, mert előtte kapsz bőr alá egy kis szurit, pont az miatt.
Egeszsegugyiskent irom, hogy a programcsaszar SOKKAL biztonsagosabb a babara nezve, kiszamithatobb az anyara nezve is.
Nyugaton valaszthato, hogy akarsz szulni.
Rutinmutet.
Joval kevesebb kockazattal lesz szulesi serult, orokre agyserult, oxigenhianyos a gyereked.
Neked kevesebb eselyed van inkontinenciara, huvelyserulesre.
Kulfoldon lakom, gondolkodas nelkul csaszart kertem. Mutet utan 18 oraval mar otthon voltunk, kb. mintha mi sem tortent volna.
Persze az elso felallas fajdalmas, de meg mindig jobb mint hetekig nem tudni ulni a darabokra szakadt alfeled miatt.
Persze van kockazata, de joval kevesebb mint a termeszetes szulesnek.
Megértelek. Én konkrétan 2 héten keresztül bármikor elbőgtem magam a félelemtől, mikor a műtétre gondoltam, mert faros volt a gyerek. Ezt a félelmet én nem tudtam legyőzni. Mivel 2.gyereknél volt, ezért azzal rugdostam magam popóba kicsit, hogy muszáj kibírni, a nagyobbért is, meg ugye a kisebbért is. Plusz én olyan vagyok, hogy szeretem tudni mi történik pontosan, így mindennek pontosan utánanéztem, így a folyamat megértésével minimálissan enyhült a félelmem. - végül szerencsére az utolsó napokon befordult, így megúsztam.
Csak sok erőt kívánok, erős vagy, kibírod, ahogy minden császáros - a szememben- hősnő.
Senki nem kérdezte az elba$zott gyepes véleményed, és ne oszd az észt, így sincs sok belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!