Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után mennyi idő volt...

Szülés után mennyi idő volt míg "összeszedted" magad?

Figyelt kérdés

8 hónapos a kicsi, de mintha még mindig csak túlélő üzemmódban lennék.

Állandóan takarítok, de sosincs rend. Alig érkezek valamit megcsinálni.

Sokszor pizsamából pizsamába öltözök napokon keresztül.

A szomszéd hölgy 1 hete szült és olyan életerős. Csinosan felöltözve mentek sétálni a kicsivel. Olyan ügyesen le tud guggolni, felemel dolgokat (nagyobb táska). Tudom, hogy nem szép dolog irigykedni, de hogy tudják magukat ilyen gyorsan összeszedni?

Mit kellene másképp csinálnom?

jún. 6. 11:28
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
72%
Nehéz szülésem volt 37 évesen. 2 hét kellett, hogy rendbe jöjjek, addig csak a baba körüli teendőket láttam el. A férjem eddig maradt otthon. De ezalatt nem feküdtem végig, felöltöztem és nem volt változás az előzőekhez képest negatív irányban.
jún. 6. 17:23
 22/23 anonim ***** válasza:
57%
3 óra hossza, amíg aludtam utána. Ki már úgy jöttem a kórházból mint ahogy bementem. Erősen, boldogan, csinosan. Még az orvos is azt mondta, nem látszik, hogy most szültem. Ha csinos és erős voltál szülés előtt is, akkor ez nem tűnik el, attól, hogy fáradt vagy. Nem kell egész nap takarítani.. A gyerekkel foglalkozz. Főzz 2 naponta, naponta elpakolsz, hétvégén meg kicsit nagyobb takarítás. Sétáljatok sokat, menjetek programokra, az feltolt.
jún. 6. 17:58
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Első gyerek után teljesen elhagytam magam, borzasztóan néztem ki és nem is érdekelt. Második után azonnal elkezdtem tornázni (először gyógytornát, majd szülés utáni regenerálót, most 8 hónapos a kisebbik és heti 5ször edzek). Kidobáltam minden szakadt kinyúlt ruhát, és elkezdtem újakat, csinosakat venni.

Így, hogy megtapasztaltam mindkét oldalt, én azt mondom hogy az egyetlen különbség az akarat volt. Még a gyerekre se foghatom hogy lepukkant voltam elsőnek mert a kisebbik gyerekemmel sokkal nehezebb, sokkal rosszabb alvó, és vele napközben sem tudok pihenni. De most akartam jobban lenni, csinosabb lenni mint előtte, és teszek is érte hogy az legyek.

jún. 6. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!