Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha nem volt, aki bevigyen,...

Ha nem volt, aki bevigyen, hogy jutottál be szülni? Vagy, hogy tervezed?

Figyelt kérdés

Egyedülálló vagyok, nincs kocsim és vezetni se tudok. A családban nincs autó. Az egyetlen barátnőm, akinek van kocsija és be is tudott volna vinni, kiesett. Szóval egyelőre opciókat keresek.

Az is ér, ha autóval vitt be valaki, de csak akkor, ha nem volt előre megbeszélve!Pl.bekopogtál a szomszédhoz és pont otthon volt és pont ráért, szívesen bevitt, akkor jelöld az autót. Ha mindig otthon van és előre megbeszéltétek, hogy ő fog bevinni, akkor kérlek, ne jelöld.

máj. 19. 12:41
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az összes szomszéd gyorshívón van, de ha úgy érzem én mentőt fogok hívni, mégiscsak szakszerű kezekben lennék.

Az elsőnél indítottak 41.hezen és kb a kitolás fájt, addig mensis görcs szerű dolgot éreztem, burokrepesztés volt, se magzatvíz se nyákdugó nem ment el, úgyhogy nem is tudom mikor kéne indulnom.

Én a mentőautóban érezném legnagyobb biztonságban magam. A szomszédok inkább majd vigyázzanak a nagyra míg apa hazaér...

jún. 3. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!