Amikor elérkezett az idő, hogy be kellett mennetek a kórházba, hogyan oldottátok meg? Mentőt hívtatok, vagy volt aki bevigyen?
Mentő.
Jobban biztonságban éreztem magam, hiszen ha felgyorsultak volna az események, akkor is jó kezekben lettem volna, nem egy ideges sofőr mellett, hanem mentős orvossal. A kistestvérrel is mentővel fogok bemenni.
Kocsival. Párom vezetett, nagyon higgadtan fogta fel a szituációt, teljesen biztonságban éreztem magam mellette.
A parkolóból a szülészetre nehezebb volt bejutni, mivel meg kellett várnom, hogy jöjjön a két fájás közötti szünet :-)
Jól mutathattam a kocsi mellett görnyedve, amint várom a fájás végét, hogy elindulhassunk végre :-))
Taxit hívtunk az éjszaka közepén.
A sofőr nagyon jó fej volt, ahogy mondtuk, hogy Női Klinikára megyünk és ránézett a hasamra, csak ennyit kérdezett: Siessek? :):D
barátaink vittek be autóval, mert nekünk nincs.
ha ez nem lett volna, akkor taxival.
Felhívtam a férjemet, hogy jöjjön értem haza Pestről, és vigyen be Pestre :) 30 km-re lakunk a választott kórházunktól, simán beértünk még így is.
Második bébinél már nem biztos hogy ezt eljátszuk. Ha épp dolgozik a férjem, akkor valószínűleg Anyu fog bevinni, már nyugdíjas, szóval kéznél lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!