A málnalevél tea ivása előrébb is hozhatja a szülés időpontját, vagy csak segít tágulni, ha elérkezett az idő?
Figyelt kérdés
Ma kezdem el inni, napi 2 csészével, 3 dl víz+1 teáskanál málnalevél. 36+3 hkm.2011. jún. 13. 07:33
1/5 anonim válasza:
Én úgy tudom csak segíti ellazulni a méhszájat és így hat.
Én olyat hallottam róla épp, hogy túlhordást okozhat, nem tudom nekem ezért e de az első babámmal ittam és 42.hétre lett meg, mondjuk gyors szülés volt, mindennel együtt 5 óra.
A másodiknál már nem ittam, ő 39.hétre jött, az is gyors szülés volt.
Most a harmadikat várom, vele se fogom inni szerintem.
2/5 anonim válasza:
Ne ijesztegess, hogy túlhordást okozhat...én ilyenről nem hallottam, és lelkesen iszom is! Sőt nekem egy barátnőm váltig állítja, hogy ő azért szült a 39. héten mert itta...
Amikről én hallottam: lazít, méregtelenít, segíti a tágulást.
3/5 anonim válasza:
Az első vagyok, nem akarok senkit ijesztgetni:) Én is csak utólag hallottam ezt egy kismamás fórumon (miután már túl voltam az első szülésemen).
4/5 anonim válasza:
Igen,a málnalevéltea eredményezheti,hogy késöbb indul meg a szülés! Pont ezért nem is arra van,hanem,hogy könnyítse a tágulást.
5/5 anonim válasza:
Én szorgalmasan ittam napi 2csészével. És a kiírt időpont után 2nappal bementem a dokimhoz vizsgálatra és kérdezte h hoztam e cuccot, mert irány a szülőszoba (2ujjnyira tágultam fájás nélkül!). Burkot repesztett és 3óra múlva már a karomban volt az első kislányom. Nevetgéltem fájások között a doki kórházi storryjain. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!