Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy oldottátok meg, mikor...

Hogy oldottátok meg, mikor bent voltatok a kórházban, a nagyobbikkal (a lányom most 2 éves) találkoztatok abban a 3 napban?

Figyelt kérdés
Melyik a rosszabb, ha csak telefonálunk, vagy ha csak 5 percre is, de találkozunk? Császáros leszek, mint az elsőnél és azt sem tudom, mennyire lesz fájdalmas.
2010. jún. 25. 22:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenképp jobb mind a kettőtöknek, hogy bemegy, még ha pár percre is. de ez attól, is függ menyire tud ilyenkor elszakadni tőled. én többször feküdtem kórházban a terhesség alatt volt hogy heteket, és minden nap behozták, de nekem könnyen elválik búcsúzáskor, mert tudta holnap megint jöhet.
2010. jún. 25. 22:11
 2/8 anonim ***** válasza:

Nálunk is 2 év lesz, nemsokára szülök és mi úgy fogjuk csinálni, hogy nagymamánál lesz 3 napig, tehát 2 éjszakát. Nemrég összeszedtem egy fertőző betegséget és kénytelenek voltunk "kipróbálni" egy ilyen 3 napig nagyinál dekkolós dolgot és szerencsére semmi gond nem volt. A nagyszülők teljesen elterelték a figyelmét. Én magam is meglepődtem, de simán ment.

A kórházba semmiképpen nem jöhet be, erről már több gyerekpszichomókussal beszéltem régebben a mh-emen, egyértelműen felzaklatja, hogy nem érti hol vagy és miért nem mész haza stb ilyen kis picurka.

Azt mondjuk nem tudom, hogy én hogyan fogom bírni nélküle :S

Nem egyformák a gyerekek, láttam már olyan természetű kis 2 évest, akit biztosan nem bíznék a nagyira ennyi időre, mert nem bírná. Gondold végig, hogy nektek hogy jó szerinted.

2010. jún. 25. 22:14
 3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon jól kijön a mamával és az unokatesó is ott lakik. Én is inkább azon aggódok most, hogy én hogy birom ki. Amúgy nagyon érzékeny, de mindent én reagálok túl vele kapcsolatban. :)
2010. jún. 25. 22:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát igen, ez nekem is ismerős :) Néha valahogy "alábecsülöm" őt, nem rossz értelemben. Egész jól elvan ő nélkülem. Most a betegség alatt nagyon nehéz volt, de telefonon sem beszéltem vele, mert féltem, hogy felzaklatja, eszébe jut, hogy velem lenne inkább és úgy meg állati nehéz lerakni a telefont, hogy a vonal másik végén sír :(
2010. jún. 25. 22:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejött a fiam (5 éves), de nem tudott mit kezdeni a helyzettel, úgyhogy megbeszéltük, hogy másnap nem jön. Szerintem jobb, ha nagymamázik addig.
2010. jún. 26. 03:33
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm lányok! Megnyugodtam egy kicsit, hogy rendben lesz minden.
2010. jún. 26. 07:50
 7/8 anonim ***** válasza:

A lányom 2 éves 1 hónapos volt, mikor a kisöccse született. És mivel már előtte is sokat volt a szüleimnék így nem is volt kérdés, hogy náluk lesz az első napokban. Ráadásul annyira jól érezte magát, hogy maradt 1 hétig, így miután hazajöttünk a picivel, még volt pár napunk szokni itthon.

A kórházba nem akartam, hogy bejöjjön - miatta. Akkor nem biztos, hogy olyan könnyen el tudott volna szakadni tőlem. Kibírtam, mert ott volt a picur, akivel össze kellett szoknunk.

2010. jún. 26. 22:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem másfél éves volt a fiam amikor a kicsi született (szintén császárral).

Szinte minden nap bejött apával meglátogatni minket és semmi gond nem volt ebből. Első este én sírtam csak amikor hazamentek, de utána összeszedtem magam és arra koncentráltam hogy nemsokára mehetünk mi is haza az öcsivel és együtt leszünk immár 4-en!

2010. jún. 28. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!