Akinek volt fogadott szülésznője a szülésnél, ahhoz a szülésznő bement a szülés után, a kórházi napok alatt, látogatni? Vagy a szülés után már rá sem nézett, csak akkor találkoztatok, amokor a pénzt megkapta?
Figyelt kérdés
2008. dec. 16. 10:56
1/8 anonim válasza:
szia nekem igen aranyo volta szülésznőm mind a kétlányom születésénél ő volt jelen (a másodiknál már 5 hónapos terhes volt és már nem is dolgozott csak bejött hogy segítsen)
ÉS MINDEN NAP MEGLÁTOGATOTT MIND A KÉT ALAKALOMMAL.
NEKEM SZERENCSÉM VOLT VELE
2/8 A kérdező kommentje:
Azt megkérdezhetem, hogy mennyit adtatok neki? Mert lehet az enyém kevésnek találta, azt, amit tőlünk kapott. (25ezret).
2008. dec. 16. 11:10
3/8 anonim válasza:
előszőr 10 000ft másodszor pedig 20 000ft -ot szerintem a stílusa ilyena tiednek
4/8 anonim válasza:
15 ezret adtam a szülés után 8 órával és minden nap benézett kétszer
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Az utolsó válaszolótól kérdezném, a te szülésznőd is fogadott volt, vagy te az ügyeletesnél szültél?
2008. dec. 16. 15:41
6/8 anonim válasza:
nekem nem volt fogadott szülésznőm, az ügyeletesnél szültem (nem kapott pénzt tőlem!), és olyan rendes volt, hogy másnap meglátogatott bennünket a gyermekágyas osztályon.
7/8 anonim válasza:
Most egy kicsit elszomorodtam,mert nekem fogadott szülésznőm volt de egyik nap sem látogatott meg. ja és 20 ezret kapott !
8/8 A kérdező kommentje:
Ne szomorkodj! Azért tettem fel ezt a kérdést, mert engem sem látogatott meg egyszer sem! Viszont majdnem mindenkitől azt hallottam, hogy a szülésznő látogatta őket a kórházban. Nekem is jólesett volna! Na mindegy, nem ezért fogadtuk, és ami a lényeg szakmailag nagyon toppon volt!
2008. dec. 16. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!