Bevigyem így oviba vagy inkább ne?
Szerdán jelezte az óvónő hogy a kisfiam köhécsel,lehet jobb lenne ha a héten már nem vinném be ha meg tudom oldani. (Nem is vittem) Egész héten köhögött amúgy de semmi más tünete nincs. Eltelt a hosszúhétvége és nincs rosszabbul de igazából jobban sem,ugyan úgy köhécsel. Kapja a gyógyszert (ambroxol).
Én pedig nem tudom eldönteni hogy bevigyem így holnap vagy sem. Nyilván anyagilag nem hiányzik a táppénz de én sosem vitten betegen mert én sem örülnék ha más szülő úgy hozná be. Viszont a köhécselésen kívül tényleg semmi baja.
Ne.
Fertőz.
Nem tudhatod, hogy a másik gyerek mennyire lesz beteg tőle.
Orvos mit mond?
Az ambroxor köptető, az is okozhatja a köhécselést.
Mi fertőzne egyes?
Amugy orvost hívtad? Mit mond? Én vinnem ha tényleg csak ennyi a baj.
Mi fertőzne???
A betegsége!
Vagy úgy gondolod, hogy viccből köhécsel?
És sajnos nem lehet azt megmondani, hogy akit megfertőz, az milyen állapotba fog kerülni.
Te tudod.
Mint mondtam, nem tudhatod, hogy egy másik gyerekben mit fog csinálni ez a kórokozó.
Mondjuk ez szélsőséges példa, de volt olyan fórumozó itt, aki elkapta a Covidot, de nem tudott róla, mert csak kicsit volt rosszul tőle.
Az apja sose ment el otthonról, csak vele érintkezett.
Ő belehalt.
Az orvos azt mondta, viheted, nem? Akkor az ő véleménye szerint nem fertőz. Neki higyj, ne random fórumozóknak.
Én gyerekkoromban a szeptember-októberi első náthától májusig köhögtem, mégis járnom kellett iskolába, meg oviba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!