Ha nem volt, aki bevigyen, hogy jutottál be szülni? Vagy, hogy tervezed?
Egyedülálló vagyok, nincs kocsim és vezetni se tudok. A családban nincs autó. Az egyetlen barátnőm, akinek van kocsija és be is tudott volna vinni, kiesett. Szóval egyelőre opciókat keresek.
Az is ér, ha autóval vitt be valaki, de csak akkor, ha nem volt előre megbeszélve!Pl.bekopogtál a szomszédhoz és pont otthon volt és pont ráért, szívesen bevitt, akkor jelöld az autót. Ha mindig otthon van és előre megbeszéltétek, hogy ő fog bevinni, akkor kérlek, ne jelöld.
Beultem a kocsiba es elmentem a korhazba. Haza detto. Be volt keszitve az autos ules a csomagtartoba. Kistaskaban az alap dolgok. Kb ennyi.
5 perces fajasokkal siman ment a vezetes mert nekem nem volt eros csak suru. A vegen sem volt eros fajas vagyis en nem wreztem h fajna... Az osszehuzodast persze ereztem meg a tolofajast is de nem volt drasztikusan eros.
Oke en ambulansan szultem, szoval par ora mulva indultam is haza.
A kerdes az volt hogy hogyan jutottal be. En igy.
Te menj taxival. Szolj h jojjon fel segiteni a sofor. Sok a pakkod.
A taxi tuti megvár, amíg lecuccolsz. Gurulós bőröndbe pakolj, előny, ha van lift. Én is vinném a hordozót, majd találtok neki helyet a kórházban. 5 perces fájásokkal még simán lecuccolsz, arra törekedj, hogy egy körben letudj mindent vinni, pláne ha nincs lift. Fájást megvárod, két fájás közben meg kb. mintha semmi sem lenne, szóval nem gond. De ha szólsz a taxisnak, szerintem ő is szívesen segít.
Arra készülj, hogy ha nem is folyik indulásnál éppen a magzatvized, tegyél be egy szülés utáni betétet, vagy vegyél fel egy felnőtt pelenkát, nehogy meglepetésként érjen az autóban egy vérzés/víz elfolyás.
#16! Köszönöm a tippeket. Egy körben nem hiszem, hogy le tudnám vinni, főleg, ha a hordozó is megy. Lift nincs, természetesen 😁
Tudom, nem engem érne meglepetés, inkább a taxisok nem szeretik a szülő nőket, nehogy összepiszkolják az autót. Legalábbis ez a hír járja.
“ inkább a taxisok nem szeretik a szülő nőket, nehogy összepiszkolják az autót.”
Miért szerinted a szomszéd, barátnő bárki nem ugyanígy lenne vele? Akkor már inkább taxi, az mégiscsak pénzért visz el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!