Ha pszichiáternek kell adnia a javaslatot
programcsászárra, azon minek kell szerepelnie?
Figyelt kérdés
Egyéb dokumentum kell még hozzá?
Csak olyan válaszoljon, akinek volt ilyenben része, és van tapasztalata, mivel akinek nincs, az nyilván nem fogja tudni.
(Sok éve járok hozzá, és tudja a konkrét okot, mi van a háttérben, csak azt nem, hogy ennek mit kell konkrétan tartalmazni, hogy azt elfogadják, és ne hagyják figyelmen kívül.)
40# Én viszont elég sok perceken múló problémát láttam, olyat is ahol a percek is kevesek voltak és olyat is, ahol életet mentettek. Őszintén, ha a babádnál ezen a perceken múlna az, hogy élete végéig szondázod, esetleg eltemeted, akkor is így éreznél, hogy oké úgy? Ezt szánta a sors akkor vagy mi? És ha a lányod halna meg felnőttként a szülésnél a picivel egy olyan probléma miatt, aminél simán ha van anesztes, akkor megmenthető? Ha akkor is egyetértenél, akkor oké. De aki csak problémamentes szülést látott és fingja nincs mik történnek a nagy világban egyébként, annak fogalma nincs erről.
máj. 15. 14:32
42/52 anonim válasza:
Külföldi dolgokat meg ne keverjük ide. Barátnőmet majdnem eltették láb alól, amikor a méhszájon levő placentával megszülesztették.
máj. 15. 14:34
43/52 anonim válasza:
41,
Most erre mit mondjak? Hollandiában élek, a kozvetlen környezetemben olyan 20 baba született az elmúlt 2 évben, mind otthon, nulla komplikacioval.
"Külföldi dolgokat meg ne keverjük ide. Barátnőmet majdnem eltették láb alól, amikor a méhszájon levő placentával megszülesztették."
Ja. Külföldön kolbászból van a kerítés de xar minden. Magyarországon xar az egészségügy de mégis csúcs. 🤦♀️
máj. 15. 14:39
44/52 anonim válasza:
43# Azt, hogy miért nem Holland oldalakon vagy külföldiként? Egyébként én értem, én azt kérdeztem ha a te gyerekednél ezen múlna mit éreznél? Magyarország se jobb, na de külföldet feltüntetni jónak/jobbnak, erős túlzás és más rendszer teljesen a kettő. Valamibe ez jobb, valamibe nem. Nem írtam, hogy itt minden szuper, mert nem. Itt is van otthonszülés egyébként.
máj. 15. 15:06
45/52 anonim válasza:
44!
Magyarországon született a gyerekem. Szabadszálláson voltam a szülőotthonban és onnan vitték át a megyei kórházba. A születési dátum is kell?
máj. 15. 15:53
46/52 anonim válasza:
45# Bocsi, de ez hogy jött ide most? 44 vagyok.
máj. 15. 16:07
47/52 anonim válasza:
"Egyébként én értem, én azt kérdeztem ha a te gyerekednél ezen múlna mit éreznél? "
Valasz:"Magyarországon született a gyerekem. Szabadszálláson voltam a szülőotthonban és onnan vitték át a megyei kórházba"
máj. 15. 16:09
48/52 anonim válasza:
Ezen múlt, tehát akkor sérült lett? Akkor viszont hogy hogy egyetértesz ezzel? Pont mint a kérdezőnél is, akinek egyszer volt már rossz tapasztalata, azért másképp viszonyul.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!