Ha valaki biztosra szeretne menni programcsászár tekintetében, arra az a megoldás, hogy elmegy szülni magánba és ott lebeszéli?
Nagyon nagy hülyeséget csinálsz inkább vajúdj egy napig max de a gyerek kibújik minthogy indok nélkül bevállalj egy hasi műtétet. Az után alig tudsz ám felkelni a gyermekedhez, alig tudsz sétálni, iszonyatosan fáj nem egy napig hetekig, egy csomó szövődménye lehet. Barátnőmnek 2 császárja volt a második után már nem lehet babája. Anyámnak szintén 2 lehetett csak és olyan szövödményei lettek hogy kikell pakolni őt, évek óta szenved vele!. Nekem egy volt de az iszonyatos jól tudom milyen vajúdni ugyanis 3 napig tettem de sokkal jobb volt a műtéthez képest!
Amúgy államiban nem fognak azért műteni mert jahj anyukának így kényelmes. Ott csak orvosi okok miatt műtenek így, sokszor megvárják míg sos helyzet lesz belőle..
3-massal értek egyet.
Ennyi erővel az orr- és mellplasztika is menjen tb-re, hisz azokra is kb annyi szükség van, mint egy komfortcsászárra.
Az oké, hogy az illető az orvosnak odaadja a borítékot (itt régen 100 ezer volt egy ilyen), a valóságban meg többé kerül a kórház büdzséjéből.
Nem tudsz valamilyen igazolást szerezni pl pszichológust vagy pszichiátertől, hogy kórosan szorongsz a szüléstől?
Szerintem ha a kórházban partnerek rá és előjegyeznek (pl ezt a kórház szakrendelésen lebeszéled) akkor vsz senki nem fog kekeckedni, ennyire azért defenzív a rendszer. Persze van pár elvakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!