Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha valaki biztosra szeretne...

Ha valaki biztosra szeretne menni programcsászár tekintetében, arra az a megoldás, hogy elmegy szülni magánba és ott lebeszéli?

Figyelt kérdés
Egészségügyileg nem indokolt.

2023. júl. 8. 22:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Énis eltudtam inézni államiban. Esetleg facebookos csoportokba írd ki hogy kinek van ilyen tapasztalata abban a kórhàzban ahová tartozol
2023. júl. 9. 22:25
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Jahj ilyenkor mindig megjelennek ezek a ruppótlan "kényelmi császár fizesse ki" mantrázó szuperanyuk, akik azt hiszik a tb alapon ellátás valami Hilton ellátás, és mintha ők jahj de már annyit beletettek volna a minimálbéres adójukból.... Ezeket ki kell simán nevetni, elég nekik a saját nyomoruk.

Szerintem van olyan doki, aki segít ezt "elintézni" de már nehezebb, amióta ezt a fogadott orvos dolgot megszigorították.

Én magánban szeretnék majd szülni, szintén császár, bár nekem van rá indokom, amit ortopéd szakorvos javasolt - viszont a kórházban, ahova tartozom van egy orvos, aki hasonló panasszal rendelkező kismamát nem írta ki programcsászárra, mer' majd meglátjuk. Sürgősségi császár lett a vége.

Nekem eszem ágában nincs ezt megkockáztatni.

Magánban több helyen kaphatsz családi szobát, veled lehet apuka is, gyógytornász jön a császárosokhoz, hogy segítse a felépülést, a természetes szüléshez ragaszkodókat is sokkal türelmesebben segítik, szoptatással kapcsolatos dolgokról nem is beszélve, stb.... Szóval szomorú, hogy ezért fizetni kell, mert ez kellene, hogy legyen az alap, de szerintem ez nem kidobott pénz.

2023. júl. 11. 16:33
 13/17 anonim ***** válasza:
97%

12. Tökre igazad van és jól is teszed.

Nálam is indokolt lett volna a császár több ortopéd orvos javaslata szerint is, terhesség végére majdnem porckorong sérvem lett, négykézláb jártam wc-re is, csillagokat láttam a fájdalomtól.

Ennek ellenére baromarc főorvos egy pesti kórházban elkezdi, hogy ezt a babát meg lehet szülni természetesen is csak nem akarom. Mondom neki ez valóban így van, mert nem akarom nyomorékon ellátni a gyerekem, szóval agyő, majd ha ő lesz az én helyemben, neki se legyen döntési lehetősége ilyen helyzetben.

Így elővettem a sprórolt pénzt és a Maternity felé vettem az irányt, ahol szerencsére még tudtam szerződést kötni. Szerintem nagyon jól döntöttem. Annyi mindenben segítettek, kaptam rendesen fájdalomcsillapítót, segítettek a felállásban, lemosdatni stb. a császáros műtét nem volt olyan vészes, mint mondják és legalább egy darabig a hátam sem fájt. És a fontos, hogy nem romlott az állapotom, sikerült otthon ellátni a babát.

Világ életemben fizettem a TB-t...és akkor mehetek magánba ha nem akarom a gyerekem első évét tolószékben tölteni, mert a "természetes szülés az elvárt".

2023. júl. 13. 09:16
 14/17 anonim ***** válasza:
3%

3-as igazad van! Hihetetlen hogy mennyien kérnek DIVATBÓL császárt mikor megtudnának szülni egy babát simán..de inkább műttesd magad minthogy szulj😊

Ha már ezt választod és hasi műtétet akarsz akkor fizess🤷🏻‍♀️😅 ne a tb-bol menjen 🤦🏻‍♀️

2023. nov. 5. 10:14
 15/17 anonim ***** válasza:
75%

Jajj de féltitek már azt a szaros tb t mikor egész országba elveszik tőletek a bevándorlók :D

Magánba is lehet császár esetleg egy normális kórházba akár egy szülésznő fogadásával is elintézhető.

2023. nov. 6. 23:53
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem a tb-t féltjük, hanem hogy mi a francnak fizetem??-Akármit akarok, mehetek magánba elintézni. Ha normális nőgyógyászt akarok találni, aki megfelelően gondozza a terhességet akkor mehetek magánba. Tehát minek fizetek? Sok alkesz késelős arc meg bent parádézik a mi pénzünkön a sürgősségin, nonszensz.

Egy szülést meg nem fogok a véletlenre bízni, hátha az ügyeletes majd jól műt ha odakerül a sor.

Azt sem értem minek szűnt meg a szabad orvosválasztás, vagy hogy minek szól bele az állam abba, hogy melyik nő hogyan akar szülni.

Meg a táplálás is... van kórház ahol inkább éheznek a babàk, de szoptassál és közben kb életben nem lesz így tejed, ha halálra szekíroznak a csecsemősök.

Én ebben az országban magánellátást veszek igénybe ha tudok...

2023. nov. 7. 18:34
 17/17 anonim ***** válasza:
33%

15..persze hogy rinyalunk amikor a mi pénzünket veszik el..neked lehet mindegy de nekunk nem ugyanis a “divatműtétesek” a MI pénzünkön játszanak🤣 hagyjuk is nem akarok csúnyát irni

16..Igazad van..vegre valaki💪🏻

2023. nov. 8. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!