X. helyre járok terhesgondozásra y. nőgyógyászhoz, ő a kórháztól ahova tartozok teljesen független, kérhetek úgy időpontot programcsászárra, hogy őt kihagyom ebből vagy kell tőle is javaslat?
Nem kell semmi papír, ott hagyhatod a nőgyógyászt. Nst-re kérj időpontot a kórházba, ha mondod hogy faros akkor elvileg kell fogadjanak, onnantól bekerülsz a rendszerbe és mondják majd hogyan tovább.
(Nincs olyan hogy jó sokára kapnál műtéti időpontot, ilyennél az időpont nem attól függ mikor kéred, hanem attól mikor indokolt. Ha olyan a helyzet akár azonnal megcsászároznak)
Miért kellene ezzel az ügyeletet szórakoztatni? Itt miért divat arra bíztatni mindenkit, hogy hazudjon?
Bemész a kórházba a terhes szakrendelésre (munkaidőben!!!!) és megkérded, hogy faros a magzat, mi legyen...
Nem kell hazudozni meg direkt az ügyeletet szórakoztatni ezzel.
Szerintem is kérdezd meg a kórházat! Akár telefonon is, hogy náluk mi a protokoll. Nekem például ott megmondták, hogy rendszeres és jó fájásoknál, ha mindenki jól van, akkor lehet hüvelyi is. Az is lett, minden rendben volt. A nőgyógyászom ki sem ejtette a száján a császármetszés szót. A 37. héten telefonáltam. A csm. nem olyan, mint a szürkehályog műtét, hogy 1 évvel későbbre kapsz időpontot és azt is eltolják későbbre. Ha kell, akkor megoldják.
9: "Rossz a baba fekvése, akkor császár automatikusan" Ez azért kórházfüggő. Harántfekvésnél tudtommal igen, farfekvésnél nem feltétlenül. Az is változó tudtommal, hogy programcsászár vagy megvárják a szülés beindulását.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!