Ha pszichiáternek kell adnia a javaslatot programcsászárra, azon minek kell szerepelnie?
Egyéb dokumentum kell még hozzá?
Csak olyan válaszoljon, akinek volt ilyenben része, és van tapasztalata, mivel akinek nincs, az nyilván nem fogja tudni.
(Sok éve járok hozzá, és tudja a konkrét okot, mi van a háttérben, csak azt nem, hogy ennek mit kell konkrétan tartalmazni, hogy azt elfogadják, és ne hagyják figyelmen kívül.)
XY akármi diagnózisa miatt a hüvelyi szülés nem javasolt.
Ennyi.
De mivel ez nem fizikális probléma, hanem mentális, a szülész simán felulbiralhatja, ha ő uyg ítéli, a baba számára megfelelőbb a hüvelyi szülés.
Sem a bipoláris zavar, sem a szociális szorongás nem indok a császárra orvosilag.
Az oxigenhianyos állapot nem szerepel a zarojelentesen????
Valóban off, mivel nem ezt kérdeztem.
De ha màr itt tartunk:
6 éves lesz, kevert spec.fejlődési zavar volt éveken àt a diagnózis, iskolaérettségi felmérésnél jött ki ez + autisztikus tünetek, de konkrét dg. függőben, míg be nem tölti a 6-ot.
Legnagyobb gyerekem középiskolába megy.
Nem terveztünk többet, részben emiatt sem, mert rettegtem, hogy megismétlődne.
De ha már így alakult, a kockázatot szeretném elkerülni.
(A betegségre meg annyi, ha nem vagyok emberek közé kényszerítve, akkor nincs semmi bajom, jól vagyok. Akkor van baj, ha közösségbe kell járnom napi szinten, és különféle nem várt ingerek érnek ezáltal.)
1. Oxigénhiányos lehet már méhen belül, nem kell ahhoz szülés, csak szeretnek mindent arra fogni.
2. A másik kettőnél miért nem kértél program császárt akkor?
Ez a #10nek ment.
Pontosan emiatt döntöttem amellett, hogy NEM szülök a területileg illetékesben, ők a császár legnagyobb ellenségei, mint utána jártam.
Ahova átmennék, ott szült anyukák elmondása alapján aki papírt vitt, nem szívóztak senkivel.
"A másik kettőnél miért nem kértél program császárt akkor?"
Mert nem éreztem szükségét, miért kértem volna?
A harmadiknál történt ez.
De hogy dolgozol ha nem mész emberek közé? Vagy a párod pénzére szülsz egy negyediket is?
Amúgy meg ha népszerű kórház elhajthatnak ideiglenessel is.
"Ahova átmennék, ott szült anyukák elmondása alapján aki papírt vitt, nem szívóztak senkivel."
Pszichiátriai papírt vittek?
"Akkor van baj, ha közösségbe kell járnom napi szinten, és különféle nem várt ingerek érnek ezáltal"
De így hogy nevelsz gyereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!