Ha a szulesnel komplikacio merul fel. Mit tennel?
Figyelt kérdés
2024. márc. 29. 15:23
A kérdező szavazást indított:
Gyerek élje tul
Anya elje tul.
39 szavazat
1/16 anonim válasza:
Az anyának még lehet másik gyereke, de a gyereknek már nem lehet másik anyja.
Arról nem is beszélve, ha már van egy idősebb gyerek is.
2/16 anonim válasza:
Nincs döntési lehetőséged. Az anyukát mentik mindig, ez a szabály.
3/16 anonim válasza:
Ez a kérdés más pár százszor volt, de még mindig nincs semmiféle döntési lehetösége senkinek sem, csak hülye filmekben hatásos a dolog.
Biológiai okokból mindig az anya élete az elsödleges, öt mentik, a gyerek csak az anya után jön.
4/16 anonim válasza:
"Ha a szulesnel komplikacio merul fel. Mit tennel?"
Én semmit! Az orvos dönt, kötelezöen az anya mentése az elsö!
5/16 anonim válasza:
Repcsin is mondják, hogy ha szükséges feltenni az oxigénmaszkot, először a felnőtt saját magára tegye fel és csak utána a gyerekre, pont azért mert először az legyen biztonságban aki a másik életéért felel, hogy el tudja látni a szülői kötelességét.
6/16 anonim válasza:
Nincs lehetőséged bármit is tenni ilyen téren, szabály szerint az anyát KELL menteni.
7/16 anonim válasza:
Végre egyszer az anyát mentik és nem a taknyos kölyköt.
8/16 anonim válasza:
#7 Szegényke, jól megviselhetett az élet, ha ennyire utálod őket. Csak megsúgom te is voltál ilyen taknyos kölyök.. Egy jó dolog van az ilyen emberek mentalitásában. Szaporodni legalább nem fognak.
9/16 anonim válasza:
Szerencsére nincsen ilyen kitétel, hogy TE kit mentenél.
Az anyát mentik, és pont.
10/16 anonim válasza:
Csak én értettem meg, hogy a kérdés elvi síkon van? :D elvi síkon én nem tudnám magamat választani a gyerekem helyett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!