Lehet kérésre császárral szülni?
Iszonyatosan félek a rendes szüléstől, szerintem sokkal több hátránya van, mint a császármetszésnek.
Félek a tágulástól, undorodom tőle, félek, hogy kijön az aranyerem, a gátmetszéstől vagy a szakadástól és az ezekből eredő fájdalomtól,amik utána lesznek.
Ott van még a hajhullás, a fogak károsodása, a szétnyílt hasizom.
Azt mondják a császármetszés után nehezebb a felépülés, de én ezeket sem tartom sokkal kellemesebbnek..
Egyébként a debreceni klinikán fogok szülni.
Normális országokban lehetne választani, nem kell magyarázkodni.
Itt Magyarországon magánkórházban lehet választani, államiban lutri. Van olyan orvos, aki kis indokkal is császároz, más csak akkor, ha életmentő. Én sem szeretnék hüvelyi úton szülni (jöhet a lepontozás így ismeretlenül), de nem kockáztatnék meg állami kórházat, mert ki tudja ki lesz bent és mit fognak erőltetni.
Elkéred a telefonszámát és megmondod hogy szeretnéd ha ottlenne a szülésednél.Napi szinten tudod vele tartani a kapcsolatot,tanácsot kérsz majd ha megszültél fizetsz.
Hogyne lenne már...simán elintézi,hogy császárral szülj :)Melyik orvos?
Ne legyél már Naív....sztem kb a 75%-a.
Fél óra alatt 150 ezer mindenkinek jóljönne :)mert kb annyit van egy orvos a szülésnél ott..
Miért vannak tele a börtönök ha vannak törvények? Hehehehe :)
22-es, de hogy lesz ott a szulesemnel, ha NEM lehet fogadni orvost, szulesznot? Annal szulsz, aki epp ott van a korhazban.
Mit nem ertesz ezen?
#22: ez az elkéred a telefonszámát és hívod ha szülsz pont az jelenti, hogy felfogadod, amit nem lehet. Meg amúgy is, ez kb olyan lenne, mintha dolgoznál egy boltban és amikor a haverjaid mennek vásárolni te műszakon kívül beugrasz egy kasszába, hogy kidzolgáld őket.
"Fél óra alatt 150 ezer mindenkinek jóljönne :)"
Ezt hívják hálapénznek, ami szintén tilos :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!