Lehet kérésre császárral szülni?
Iszonyatosan félek a rendes szüléstől, szerintem sokkal több hátránya van, mint a császármetszésnek.
Félek a tágulástól, undorodom tőle, félek, hogy kijön az aranyerem, a gátmetszéstől vagy a szakadástól és az ezekből eredő fájdalomtól,amik utána lesznek.
Ott van még a hajhullás, a fogak károsodása, a szétnyílt hasizom.
Azt mondják a császármetszés után nehezebb a felépülés, de én ezeket sem tartom sokkal kellemesebbnek..
Egyébként a debreceni klinikán fogok szülni.
8-as, nem kerheted allamiban. Vagyis kerni kerheted, ezt senki nem tiltja, de csak nyomos indokkal lesz csaszar.
Pl a baba fekvese miatt, anya alapbetegsegei (mondjuk epilepszia, sulyos gerincferdules, bizonyos szembetegsegek). Ilyesmik.
Az nem indok,hogy en felek a szulestol, legyen csaszar, csak maganban.
A szulestol kb mindenki fel szerintem.
11# van rá mód :) államiba is.
2x szültem csm
12!
Persze az adódizetők pénzén csináld a kívánságműsort...gratulálok...
Na es mi az a mod? :)
Ha mar egyszer utalgatsz ra, nyugodtan le is irhatnad, ezek utan baromi kivancsi vagyok ra.
Nekem egy ismerősöm 2019-ben szült, rettegett a sima szulestol. Maganba járt orvoshoz és ott a programozott császár indokahoz valami orvosi módon megfogalmazta a doki, hogy az ok a szulestol való félelem. Amúgy a sote-n szült.
Részemről biztos nem valasztanám ezt.
Jajj most jönnek a természetes úton SzülÖk hogy menjél csak fizessél XD
Fogadsz egy szülésznöt és mehetsz csm vagy elmész szemeszhez,stb sok dologgal kitudod jatszani.kérdezz egy dokit vagy egy védőnőt.
Es hogyan fogadsz szulesznot, ha mar torvenyileg nem lehet? Ahogy orvost se szuleshez :) De egyebkent a szulesznonek miota van beleszolasa a szules modjaba? Nem o dont.
Es melyik orvos kockaztatja az allasat azzal, hogy olyan betegseget hazudik a paciensrol, ami nem letezik?
Ez is erdekelne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!