Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet kérésre császárral szülni?

Lehet kérésre császárral szülni?

Figyelt kérdés

Iszonyatosan félek a rendes szüléstől, szerintem sokkal több hátránya van, mint a császármetszésnek.

Félek a tágulástól, undorodom tőle, félek, hogy kijön az aranyerem, a gátmetszéstől vagy a szakadástól és az ezekből eredő fájdalomtól,amik utána lesznek.

Ott van még a hajhullás, a fogak károsodása, a szétnyílt hasizom.

Azt mondják a császármetszés után nehezebb a felépülés, de én ezeket sem tartom sokkal kellemesebbnek..

Egyébként a debreceni klinikán fogok szülni.

2024. jan. 25. 14:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

8-as, nem kerheted allamiban. Vagyis kerni kerheted, ezt senki nem tiltja, de csak nyomos indokkal lesz csaszar.

Pl a baba fekvese miatt, anya alapbetegsegei (mondjuk epilepszia, sulyos gerincferdules, bizonyos szembetegsegek). Ilyesmik.

Az nem indok,hogy en felek a szulestol, legyen csaszar, csak maganban.

A szulestol kb mindenki fel szerintem.

2024. jan. 25. 18:21
 12/24 anonim ***** válasza:
0%

11# van rá mód :) államiba is.

2x szültem csm

2024. jan. 25. 18:23
 13/24 anonim ***** válasza:
78%

12!

Persze az adódizetők pénzén csináld a kívánságműsort...gratulálok...

2024. jan. 25. 18:35
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Na es mi az a mod? :)

Ha mar egyszer utalgatsz ra, nyugodtan le is irhatnad, ezek utan baromi kivancsi vagyok ra.

2024. jan. 25. 18:58
 15/24 anonim ***** válasza:
#12: dehogy van rá mód. 🤦‍♀️🤦‍♀️ Az indokolatlan császármetszések is kockázatosak, 1 orvos sem fogja a ezt engedni neked azért, mert félsz szülni. Szinte mindenki tart tőle, mégis megcsinálják.
2024. jan. 25. 20:15
 16/24 anonim ***** válasza:

Nekem egy ismerősöm 2019-ben szült, rettegett a sima szulestol. Maganba járt orvoshoz és ott a programozott császár indokahoz valami orvosi módon megfogalmazta a doki, hogy az ok a szulestol való félelem. Amúgy a sote-n szült.

Részemről biztos nem valasztanám ezt.

2024. jan. 25. 21:19
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
16, azóta már teljesen más világ van. Szigorodott szerencsére a kívánság csm
2024. jan. 25. 21:23
 18/24 anonim ***** válasza:
81%
A legtöbb félelmed amit felsoroltál a terhességgel jár nem a szülés móddal. Magánba kérheted jópénzért. Egyik ismerősöm kérte, de jól megbánta. Én természetes szülést szerettem volna, de már az elején mondta a doki császár lesz. Tudom van aki könnyen túl van rajta, de én borzalmasan voltam. A műtétnél komplikáció volt több mint 1,5 óra volt. Utána a felepülés baromi nehéz volt. Persze annak örülök, hogy a baba és én is jól vagyunk, de én nem tudom elképzelni ki akarja ezt ha nem muszáj.
2024. jan. 25. 22:02
 19/24 anonim ***** válasza:
0%

Jajj most jönnek a természetes úton SzülÖk hogy menjél csak fizessél XD

Fogadsz egy szülésznöt és mehetsz csm vagy elmész szemeszhez,stb sok dologgal kitudod jatszani.kérdezz egy dokit vagy egy védőnőt.

2024. jan. 27. 12:27
 20/24 anonim ***** válasza:
75%

Es hogyan fogadsz szulesznot, ha mar torvenyileg nem lehet? Ahogy orvost se szuleshez :) De egyebkent a szulesznonek miota van beleszolasa a szules modjaba? Nem o dont.

Es melyik orvos kockaztatja az allasat azzal, hogy olyan betegseget hazudik a paciensrol, ami nem letezik?

Ez is erdekelne.

2024. jan. 27. 12:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!