Kiváncsi vagyok a véleményetekre így 2024-ben! Szerintetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szerintetek a császármetszés is szülés?
Jöhetnek a negatív és pozitív dolgok is,veszekedések mert mindenki véleményére kiváncsi vagyok..Szerintetek?
( Én már szültem természetesen csak olyan sok helyen hallom hogy ez nem szülés hanem műtét!)
Én nem foglalók állást!
jan. 24. 13:51
71/76 anonim válasza:
Egyébként ha te vagy,aki oldalakon át játszotta,hogy miért veszik magukra a császárosok és senki nem bántja őket. Álszenteskedett. Akkor szégyelld magad,kis álszent. :) Kibujt a szög a zsákból. Ha nem te vagy,akkor elnézést az illetőtől,mert ő normális volt itt.
72/76 anonim válasza:
70-es. A bölcsesség fognak is kell fizetni az egyetemi tandíját ha tovább tanul? Anyám ekkora sületlenséget :D
Messziről süt rólad a rosszindulat komolyan. Megmondom akkor a gyerekemnek, hogy ő nem is létezik, mert nem szültem mert szerinted meg pár elmehábordott véleménye szerint a császár nem szülés.
Majd átiratom a születési anyakönyvi kivonatot műtéti kivonatra úgy jó lesz?
A wikipédiára meg bárki írhat bármilyen baromságot.
73/76 anonim válasza:
73# Hát ha a születéshez 0 köze van a császárnak,nem tudom miért van ott a címszavaknál a wikipédián. Hisz konkrétan köze sincs hozzá,ez csak egy szimpla nőgyógyászati beavatkozás,ahol egy endot műtenek. Ugyanúgy hazamész,gyerekhez köze sincs. :D
74/76 anonim válasza:
Azt nem értem,miért zavarja a hüvelyi szülésesek fülét,lelki békéjét,ha azt mondom,hogy "császárral született a gyermekem". Hisz megszületett,születés volt. Vagy ő nem él vagy mi? Neki nem volt megszületése?
75/76 anonim válasza:
72-es. Nem, aki "JÁTSZOTTA(!!)", hogy nem érti miért veszi magára bárki is ezeket, az én voltam, aki vagy két oldallal ezelőtt leírtam, hogy elengedtem, mert felfoghatatlannak tartom hova tudjátok ezt még fokozni. És tartom is magam hozzá. Vitatkozni is lehet kultúráltan. Részemről ez nem az. (Erre egy kutya is képes; kinyomja a punciján; akiből kikönyökölték, vákuumozták a babát az sem szülés... te jó ég.) Van egy szint, ami alá nem vagyok hajlandó süllyedni és ennek semmi köze ahhoz, hogy ki hogyan szült, vagy egyáltalán szült-e. Fenntartom, hogy mindannyian a VILÁGRA HOZTUK a gyermekeinket és csak remélem, hogy itt a hirtelen felindulás heve vitt el sokakat ebbe az alpári irányba, nem pedig ezt adják át a mindennapokban a gyerekeiknek. Ez nem egy verseny. De abból csinálhatnánk azt hosszútávon, hogy ki nevel udvariasabb/empatikusabb gyereket, mert annak legalább lenne haszna! :)
76/76 anonim válasza:
76# Szerintem odaírtam,hogy normális volt a válaszod.:) De mindegy,ha el se olvasod. Ebből tényleg lehetne,hogy ki mit ad át a gyerekének,elég sokan leszerepeltek itt,sajnos..És nem,nem csak a császárosok. Főleg empátiából mások felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!