Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kiváncsi vagyok a véleményetek...

Kiváncsi vagyok a véleményetekre így 2024-ben! Szerintetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szerintetek a császármetszés is szülés?

Jöhetnek a negatív és pozitív dolgok is,veszekedések mert mindenki véleményére kiváncsi vagyok..Szerintetek?

( Én már szültem természetesen csak olyan sok helyen hallom hogy ez nem szülés hanem műtét!)

Én nem foglalók állást!

jan. 24. 13:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 anonim ***** válasza:
41%

29!

Tisztában vagyok vele, hogy van olyan, aki úgy gondolkozik, ahogy írod, de én nem, és az itteni válaszoknál mást sem láttam, aki ilyet írt volna.

Én csak ennél a kérdésnél nem értem a reakciókat, mert itt szó sem volt teljesítmény megugrásáról meg arról, hogy melyik a könnyebb/jobb és hasonlókról, amit írtok.

Itt szerintem csak teoretikus vita folyik egy témában, és nem degradált és személyeskedett senki (legalábbis eleinte, míg a sértettseg ki nem bukott, és ezt nem értettem).

jan. 24. 21:15
 32/76 anonim ***** válasza:
31# Gondolom a kérdés váltja ki. "Jöhetnek a negatív és pozitív dolgok is,veszekedések mert mindenki véleményére kiváncsi vagyok..Szerintetek?". Plusz,hogy még a kérdező is milyen sok helyen hallja,hogy ez nem szülés. Ez kiváltja,hogy leírják a véleményüket az emberek. Most éppen több a császáros itt,a többi kérdésnél meg túlnyomóan a hüvelyisek tolják ezeket.
jan. 24. 21:49
 33/76 anonim ***** válasza:
74%
23# vagyok. Természetes úton szültem és soha senkit nem néztem/nem sajnáltam le azért, mert császáros lett. Én az életben azt látom, hogy ez sokkal kevésbé téma, mint amennyire itt képesek emiatt egymásnak ugrani nők. Pláne évekkel a szülés után, a kutyát nem érdekli hogy szültem (ha csak nem én hozom fel állandóan). Ha valakit sajnálok a császár miatt, az nem azért van, mert "nem nyomta ki a gyerekét a punciján" (hogy innen idézzek), hanem mert sajnálom, hogy vélhetően nem így szerette volna (pláne akinél életmentő) és mégis így lett. Ez egyértelműen traumatizál. Én sem úgy szerettem volna sokmindent a természetes szülésemnél, ahogy lett, de mi a fenéért kell ezen lovagolni? Minden anya egy hős, hogy kihord és világra hoz egy gyermeket, akárhogy is. Mindegyik fáj, mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya. Mindenkinek megvan a maga története és nem utolsó sorban még lehet második, harmadik is, ami alakulhat máshogy, de basszus... nem lehetne, hogy csak egy iciripicirit mint nők megértéssel és empátiával forduljunk egymáshoz?? Ki nem sz*rja le (már bocsánat), hogy ki hogy hozta világra a gyermekét? Világra hozta! Mit tanítunk ezzel a gyerekeinknek?? Én nem veszem fel hogy a puncimon toltam ki a gyerekemet, hisz végtére is így volt, mégha proli megfogalmazás is, de ha "tiszteletet" vár valaki, akkor talán ő is megadhatná a tiszteletet, nemde? Mert mondjuk egy ilyen után nem azért sajnálom le, mert császáros volt, hanem azért, mert az egyén felköp és alááll. :)
jan. 24. 21:51
 34/76 anonim ***** válasza:
83%
25 vagyok. 33 te így gondolod és én is így gondoltam a szülés előtt és igazából most is. Én soha nem bántottam senkit azért hogy szült, mert a szememben a szülés az szülés. Akár császár akár természetes. És sajnos te el sem tudod képzelni engem hányszor bántottak vagy aláztak meg azért mert császárral szültem és csak 4 hónapja szültem. Ezek a nők mind kivétel nélkül természetes módon szültek. Ezért tartom azt, hogy vagy féltékenység, irigység vagy merő rosszindulatból teszik. És a nagy része személyesen nem online történt. Te normálisan gondolkodsz a kérdésről, de hidd el rengeteg olyan nő van aki nem. Ami elég szomorú, de így van. Férfi egy sem mondott semmi bántót. Valahogy egyes nők csinálnak ebből ilyen kérdést, hogy te nem szültél, ha császáros voltál. Én sosem gondoltam korábban, hogy van ilyen nő, de van. És már kinyílik a bicska a zsebembe amikor ilyeneket mondanak a császáros nem szül őt csak műtik, nem csinál semmit stb.
jan. 24. 22:24
 35/76 anonim ***** válasza:
45%
34# De őszintén kérdezem, mert nem érthetem, hogy ezt miért veszitek ennyire magatokra? Vagy miért nem intézitek el valami frappáns válasszal? "Jaja igazad van, nem szültem... a gólya hozta", vagy tudom is én. És ez nem gúnyolódás, mint írtam az én szülésemben is volt olyan mozzanat, amit nagyon nagyon szívesen elcserélnék bárkivel és lehet az elején még meg is érintett volna, ha valaki felhozza, vagy beszólogat miatta (4 hónap még friss élmény szerintem). Csak 2 év telt el, de már nem érdekel, mert nem ez határozza meg az életemet semmilyen szinten. Szóval minden rosszindulat nélkül (és ez most nyilván nem a friss élményeseknek szól), de miért olyan téma ez, amit nem lehet elengedni a fül mellett? Ha valaki rosszindulatból mond ilyet, az legalább rosszul érzi magát, mert nem talált be és talán legközelebb már nem puffogtatja a hülyeségét.
jan. 24. 22:58
 36/76 anonim ***** válasza:
80%

#35 Én nem vagyok császárok de én is látom mi ezzel a "nem szültél" kérdéssel a probléma.

Ez olyan mintha neked lenne egy magyar szakos BA diplomád, de egy mérnök vagy egy orvos vagy egy jogász azt mondaná neked hogy neked nincs diplomád, mert egy ilyen kis BA büfészak az nem diploma. És random emberek megkérdeznék hogy te mit dolgozol/mi a végzettséged és azok is odaböknék, hogy "ja akkor te nem is vagy diplomás".

Jönnének ide gyakorira is, hogy "A BA képzésen szerzett diploma az szerintetek se diploma?"

És jönne valami, hogy neked ez miért fáj, miért nem tudod elengedni hogy úgy gondolják neked nincs diplomád. Hát nem mindegy hogy van vagy nincs...

jan. 25. 03:57
 37/76 anonim ***** válasza:

Barátnőm két hete szült sürgősségi császárral, és jön-megy, ellátja a gyereket, nem is fáj a hasa, kb semmi baja. Más pedig megszenvedi a császárt. De olyan is van, aki a hüvelyit szenvedi meg.

Egyébként kurvára senkinek semmi köze nincs hozzá. Ahhoz se, hogy valaki programozott császárt akar.

jan. 25. 06:50
 38/76 anonim ***** válasza:
35# 34# vagyok. Ha egyszer egyszer előfordul az ember legyint rá. De nem egyszer egyszer fordul elő, hanem számtalanszor. Pl egy baba mama körbe jártam és két hét után már nem mentem, mert elegem volt, hogy minden alkalommal újra és újra beszólogattak. Egy ideig tűr az ember, de egy idő után már elég. A 36-os jó parhuzamot vont.
jan. 25. 07:27
 39/76 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem vont jó párhuzamot, mert a diplomára egész életed során szükséged lehet, hogy normális munkád legyen és meg tudj élni, valamint van róla papírod egy hivatalos papírod, és ha úgy hívják azt a papírt, hogy "főiskolai oklevél", akkor is ugyanannyit fog érni, és én nem rugóznék rajta és kérném ki magamnak, hogy az igenis diploma...
jan. 25. 08:00
 40/76 anonim ***** válasza:
39# Értem a véleményed én is,de látszik tényleg nem vagy benne. Olyan vagy,mint az ártatlan hibáztatásosok. Esetleg miért nem teszed fel a hüvelyi szüléseseknek vagy a kérdezőnek,hogy miért is kell a császárosokat mindenhol kiemelni? Miért nem tőlük kerdezed
jan. 25. 08:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!