Kiváncsi vagyok a véleményetekre így 2024-ben! Szerintetek?
Sziasztok!
Szerintetek a császármetszés is szülés?
Jöhetnek a negatív és pozitív dolgok is,veszekedések mert mindenki véleményére kiváncsi vagyok..Szerintetek?
( Én már szültem természetesen csak olyan sok helyen hallom hogy ez nem szülés hanem műtét!)
Én nem foglalók állást!
29!
Tisztában vagyok vele, hogy van olyan, aki úgy gondolkozik, ahogy írod, de én nem, és az itteni válaszoknál mást sem láttam, aki ilyet írt volna.
Én csak ennél a kérdésnél nem értem a reakciókat, mert itt szó sem volt teljesítmény megugrásáról meg arról, hogy melyik a könnyebb/jobb és hasonlókról, amit írtok.
Itt szerintem csak teoretikus vita folyik egy témában, és nem degradált és személyeskedett senki (legalábbis eleinte, míg a sértettseg ki nem bukott, és ezt nem értettem).
#35 Én nem vagyok császárok de én is látom mi ezzel a "nem szültél" kérdéssel a probléma.
Ez olyan mintha neked lenne egy magyar szakos BA diplomád, de egy mérnök vagy egy orvos vagy egy jogász azt mondaná neked hogy neked nincs diplomád, mert egy ilyen kis BA büfészak az nem diploma. És random emberek megkérdeznék hogy te mit dolgozol/mi a végzettséged és azok is odaböknék, hogy "ja akkor te nem is vagy diplomás".
Jönnének ide gyakorira is, hogy "A BA képzésen szerzett diploma az szerintetek se diploma?"
És jönne valami, hogy neked ez miért fáj, miért nem tudod elengedni hogy úgy gondolják neked nincs diplomád. Hát nem mindegy hogy van vagy nincs...
Barátnőm két hete szült sürgősségi császárral, és jön-megy, ellátja a gyereket, nem is fáj a hasa, kb semmi baja. Más pedig megszenvedi a császárt. De olyan is van, aki a hüvelyit szenvedi meg.
Egyébként kurvára senkinek semmi köze nincs hozzá. Ahhoz se, hogy valaki programozott császárt akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!