Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kiváncsi vagyok a véleményetek...

Kiváncsi vagyok a véleményetekre így 2024-ben! Szerintetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szerintetek a császármetszés is szülés?

Jöhetnek a negatív és pozitív dolgok is,veszekedések mert mindenki véleményére kiváncsi vagyok..Szerintetek?

( Én már szültem természetesen csak olyan sok helyen hallom hogy ez nem szülés hanem műtét!)

Én nem foglalók állást!

jan. 24. 13:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 anonim ***** válasza:
76%
18#-nál a pont. Erre céloztam. Aki mindkettőt átélte nem fog ezen vergődni,aki császáros volt csak szintén nem,valahogy mindig mindenhol a hüvelyisek nyomják ezt. De érdekes. Ha annyira így van ahogy állítják,miért csak ők pörögnek ezen?
jan. 24. 15:58
 22/76 anonim ***** válasza:
81%

Az a véleményem, hogy nagyon gáz, hogy nők, anyák még mindig ezen marakodnak, hogy ki szült természetesen és ki császárral. Hát ha ettől érzi igazán nőnek, anyának magát, hogy kinyomott a punciján egy gyereket, akkor veregesse meg a vállát, hogy mekkora dolgot vitt véghez. Azokat a nőket, akiknek meg bármilyen indokból a császár jutott...bocsánat, nagy hasi műtét, lehet szépen békén hagyni, mert lehet, hogy a gyerek vagy az anya élete múlott rajta. Ha meg kényelmi szempontból választotta, ahhoz sincs senkinek semmi köze.

Eddig 2 császárom volt, az első sürgősségi, gyerek nem élte túl. A második azért lett császár, mert 9 óra vajúdás után sem illeszkedett be a feje a szülőcsatornába. A harmadik meg császár lesz már az előzőek miatt. Engem aztán meg lehet kövezni, de gusztustalan ez a vergődés, amit egyesek leművelnek. Büszke vagyok a nagy hasi műtéteimre és a belőlem kivágott gyerekekre is!

jan. 24. 17:06
 23/76 anonim ***** válasza:
32%
22# Ne haragudj, de szerintem ilyen formán az is elfogadhatatlan, ahogy te a természetes szülésről beszélsz. Ha már tiszteletet követelünk ugye...
jan. 24. 18:21
 24/76 anonim ***** válasza:
77%
Aha persze 23...engem aztán hót nem zavar, hogy ki hogyan szült. Itt csak azt tekintik igazi szülésnek ahol a baba áthaladt a szülőcsatornán. Olvasd csak vissza. És több olyan kommentet is olvastam az elmúlt napokban, ahol lenézik a császáros nőket. Akármiért is alakult úgy...mert hát ugye úgy nő a nő ha kinyomja a gyereket és megszenved vele és nem a könnyebb utat választja. És hidd el, abban a 9 órában, ameddig eredménytelenül próbáltam a világra a hozni a gyermekemet, csak arra gondoltam, hogy őt nem veszíthetem el. És a császár után is azt mondtam a szobatársamnak, hogy minden tiszteletem azoknak a nőknek, akik természetes úton szülnek, mert rohadt nehéz lehet a végére. Csak megint szerintetek megkérdőjelezhető, hogy a császár szülés-e. Megint csak azok a nők lovagolnak ezen, akik termeszetes úton szültek. Mert ők megcsinálták...a többi selejt meg nem.
jan. 24. 19:01
 25/76 anonim ***** válasza:
66%
Milyen meglepő, hogy mindig a termézetes úton szülő nők mondják, hogy a császár nem szülés. Én császároa voltam az mentette meg a baba és az én életem. És milyen meglepő én sosem veregettem a mellem és jártam körbe azzal, hogy én hasi szüléssel szültem, te meg hüvelyivel hahaha. De a természetes módon szült nők többsége (tisztelet a kivételnek szerencsére azért van olyan is) nem tudom, hogy féltékenységből (ha abból jó hülyék komolyan mert nagyon kemény utána a felépülés) vagy irigységből, rosszindulatból vagy ki tudja mi a fenéből folyton ezt tolják. Igenis szültem egy gyönyörű gyermeket és rajtam kivül még több millió nő a világon. A gyengébbek olvassanak utána a császárt hasi szülésnek mondják.
jan. 24. 19:26
 26/76 anonim ***** válasza:

23# Pontosan.

22# Persze,mert pont a császáros nézi le a hüvelyit. Hogyne. :D Egyébként valahol igazad is van,mert engem se érdekel ki hogyan szült,soha meg se kérdeztem ezt senkitől sem,akinek gyereke van,mert nem számít,de valahol mindig is a császárosra fogok felnézni jobban,sokkalta nehezebb végigcsinálni és utána még hetekig szenvedni. Ezek után pedig egy szavuk sincs,nem tesznek ki kérdést arról,hogy kinek mi számít szülésnek,nem szólnak be a hüvelyisnek és mellé lenyelik a nők többségének csesztetését erről. Mert itt most vannak normálisak,de sajnos ez a helyzet,hogy ők vannak itt is folyamatosan csesztetve. Valamelyik nap egy lombikos anyát is osztott a család emiatt.

jan. 24. 19:32
 27/76 anonim ***** válasza:
26# vagyok. 23-nak címeztem amit írtam,nem neked 22.
jan. 24. 19:33
 28/76 anonim ***** válasza:
34%

De a császáros anyák miért rugóznak rajta, hogy minek nevezik, szülésnek vagy műtétnek?

Könyörgöm, nem mindegy???

Megvan a gyereke?

Büszke rá, hogy megcsinálta, akárhogy is? Akkor miért kezd pattogásba, ha valaki szerint az nem szülés?

Ez szerintem csak egy elméleti vita, mint mikor ismerőseim azon agyaltak egy estét, hogy a zsidó az egy vallás vagy egy nép. Attól még nem volt bajuk a zsidókkal, csak beszélgettek róla, hozott mindenki pro és kontra érveket, ennyi.

Tehát a császáros anyukák miért veszik ezt magukra, és kapnak vérszemet ettől? Főleg, hogy mindegyik bizonygatja, hogy őt aztán nem érdekli, ki mit gondol :)

Itt senki nem őket bántotta, vagy a teljesítményüket kicsinyelte le, mégis habzó szájjal ugranak mindenkire, aki érvekkel támasztja alá (az most mindegy, hogy tényszerűen, vagy csak ő így vezeti le), hogy szerinte miért nem...

A lepontozókat előre is megkérném, hogy idézzenek egyetlen egy választ, ahol azt írta valaki, hogy sz@r anyák, nem tettek meg mindent a gyerekükért, a dolgok könnyebb végét fogták meg stb.

Ilyet csak a császáros anyák írtak itt, hogy biztos ezt gondolják róluk, de hogy ezt honnan vették, az nekem rejtély :)

jan. 24. 19:57
 29/76 anonim ***** válasza:
73%
28# Mert látszik,hogy nem vagy benne és nem érted. Miután megvan a császár,utána folyamatosan kapod az ívet mindenhol,személyesen is és online. Én még a saját akkori barátnőmtől is,hogy kvázi sajnálhatom,hogy nekem nem sikerült megugrani a hüvelyit,holott életmentő császárom volt,talán azért nem. Itt nem a császárosok vannak habzó szájjal,szimplán arra ugranak és reagálnak, amikor egy hüvelyi szüléses veri a nyálát a semmire. Nektek nehéz elfogadni,hogy hasi szülés. Két napja volt egy kérdés,ahol a rokonok csesztették szerencsétlen anyukát a pcs miatt. Miért is van habzó szájjal miután ketten is beleugatnak pedig még meg se volt a császár? El is hiszem,hogy elszakad a cérna sokaknál. Kicsit olvasgass és látni fogod,hogy ki bánt kit.
jan. 24. 20:18
 30/76 anonim ***** válasza:
80%
Mondhatni barátnőm nekem szegezte a kérdést, miután meséltem neki a vajúdást, majd hogy végül császárral született a gyerek: "honnan tudod, hogy milyen szülni, amikor te nem is szültél?" Köpni, nyelni nem tudtam ettől a mondattól. A sors fintora, hogy 2 évvel később ő sem tudta termeszetes úton megszülni a gyerekét. Amikor egyszer mesélte az élményeit én is neki megjegyeztem neki, hogy "na akkor ezek szerint te sem szültél...ugyebár". Pillogott csak nagy szemekkel.
jan. 24. 20:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!