Kiváncsi vagyok a véleményetekre így 2024-ben! Szerintetek?
Sziasztok!
Szerintetek a császármetszés is szülés?
Jöhetnek a negatív és pozitív dolgok is,veszekedések mert mindenki véleményére kiváncsi vagyok..Szerintetek?
( Én már szültem természetesen csak olyan sok helyen hallom hogy ez nem szülés hanem műtét!)
Én nem foglalók állást!
Az a véleményem, hogy nagyon gáz, hogy nők, anyák még mindig ezen marakodnak, hogy ki szült természetesen és ki császárral. Hát ha ettől érzi igazán nőnek, anyának magát, hogy kinyomott a punciján egy gyereket, akkor veregesse meg a vállát, hogy mekkora dolgot vitt véghez. Azokat a nőket, akiknek meg bármilyen indokból a császár jutott...bocsánat, nagy hasi műtét, lehet szépen békén hagyni, mert lehet, hogy a gyerek vagy az anya élete múlott rajta. Ha meg kényelmi szempontból választotta, ahhoz sincs senkinek semmi köze.
Eddig 2 császárom volt, az első sürgősségi, gyerek nem élte túl. A második azért lett császár, mert 9 óra vajúdás után sem illeszkedett be a feje a szülőcsatornába. A harmadik meg császár lesz már az előzőek miatt. Engem aztán meg lehet kövezni, de gusztustalan ez a vergődés, amit egyesek leművelnek. Büszke vagyok a nagy hasi műtéteimre és a belőlem kivágott gyerekekre is!
23# Pontosan.
22# Persze,mert pont a császáros nézi le a hüvelyit. Hogyne. :D Egyébként valahol igazad is van,mert engem se érdekel ki hogyan szült,soha meg se kérdeztem ezt senkitől sem,akinek gyereke van,mert nem számít,de valahol mindig is a császárosra fogok felnézni jobban,sokkalta nehezebb végigcsinálni és utána még hetekig szenvedni. Ezek után pedig egy szavuk sincs,nem tesznek ki kérdést arról,hogy kinek mi számít szülésnek,nem szólnak be a hüvelyisnek és mellé lenyelik a nők többségének csesztetését erről. Mert itt most vannak normálisak,de sajnos ez a helyzet,hogy ők vannak itt is folyamatosan csesztetve. Valamelyik nap egy lombikos anyát is osztott a család emiatt.
De a császáros anyák miért rugóznak rajta, hogy minek nevezik, szülésnek vagy műtétnek?
Könyörgöm, nem mindegy???
Megvan a gyereke?
Büszke rá, hogy megcsinálta, akárhogy is? Akkor miért kezd pattogásba, ha valaki szerint az nem szülés?
Ez szerintem csak egy elméleti vita, mint mikor ismerőseim azon agyaltak egy estét, hogy a zsidó az egy vallás vagy egy nép. Attól még nem volt bajuk a zsidókkal, csak beszélgettek róla, hozott mindenki pro és kontra érveket, ennyi.
Tehát a császáros anyukák miért veszik ezt magukra, és kapnak vérszemet ettől? Főleg, hogy mindegyik bizonygatja, hogy őt aztán nem érdekli, ki mit gondol :)
Itt senki nem őket bántotta, vagy a teljesítményüket kicsinyelte le, mégis habzó szájjal ugranak mindenkire, aki érvekkel támasztja alá (az most mindegy, hogy tényszerűen, vagy csak ő így vezeti le), hogy szerinte miért nem...
A lepontozókat előre is megkérném, hogy idézzenek egyetlen egy választ, ahol azt írta valaki, hogy sz@r anyák, nem tettek meg mindent a gyerekükért, a dolgok könnyebb végét fogták meg stb.
Ilyet csak a császáros anyák írtak itt, hogy biztos ezt gondolják róluk, de hogy ezt honnan vették, az nekem rejtély :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!