Kiváncsi vagyok a véleményetekre így 2024-ben! Szerintetek?
Sziasztok!
Szerintetek a császármetszés is szülés?
Jöhetnek a negatív és pozitív dolgok is,veszekedések mert mindenki véleményére kiváncsi vagyok..Szerintetek?
( Én már szültem természetesen csak olyan sok helyen hallom hogy ez nem szülés hanem műtét!)
Én nem foglalók állást!
Én sem találom jó párhuzamnak, szerintem ez önbizalom, önbecsülés kérdése. (Amúgy pont mérnök vagyok és ilyet sem mondtam soha senkinek. :D) A diploma egy papír. Sorszámozott, pecsételt papír. Attól, hogy magaslovonülő Gizike ego Jenő azt mondja nincs diplomád, elhiszed, hogy nincs diplomád? Ott van a kezedben.
A szülés részemről ugyanez. Ahogy írtam friss élménynél megértem, hogy ez bántó, pláne ha trauma, életmentés van a háttérben és még nem sikerült feldolgozni. De évekkel később már annyira nincs jelentősége... Ezek szavak, értelmezésbeli különbségek. Lehet rajtuk puffogni, meg el lehet egy sokatmondó vigyorgással intézni. Az élet minden területén találni olyat, amivel beléd tudnak kötni, nem lehet lépten nyomon összeomlani. 35 voltam
A 46-os is csak ezt hajtja, hogy itt bántjak a császárosokat, meg lekicsinylően nyilatkoznak, erre most utóljára megkérdezem: ki írt ilyet ITT?
Van, aki leírta, hogy SZERINTE miért nem szülés (pl. felhozta a szülőcsatornán való áthaladást), de ez csak elméleti vita, nem egymás cseszegetésére irányul, nem volt benne semmi degradáló.
A degradálást a "puncin kinyomással", meg az általánosítást és személyeskedést is a másik oldal kezdte.
És akkor is teljesen hülyeség itt önérzeteskedni, szerintem annak kell megmondani mindenkinek a magáét, aki ezzel BÁNTJA, nem egy szubjektív, elvi válaszba beleállni.
U.i.: ha szülésnek hívjuk, akkor kevésbé traumatikus egy sürgősségi császár?
#39 és #41 Arról is van hivatalos, sorszámozott, pecsételt papír hogy a császármetszéses szült. Úgy hívják hogy SZÜLETÉSI anyakönyvi kivonat. Rajta van feketén fehéren hogy SZÜLETÉSI hely, SZÜLETÉSI idő és anyja neve...
Mégis itt vitatkoznak hogy a gyerek anyja szülte-e a gyereket...
Nem, nem csak az érintett mélyen, előttem ketten hozták fel, azért írtam én is példának. És azt sem tudtam, hogy ki írta (itt nem két válaszoló van 🙂).
Attól, hogy javítva lett, még közönséges és indokolatlanul bántó(nak szánt) megnyilvánulás volt, miközben a császáros anyukák itt ilyet nem kaptak...
Ami engem zavar, az az, hogy itt szerinted mindenki egy rosszindulatú, irígy perszóna, holott ez a kérdés számomra csak olyan jellegű, mint pl. hogy járműnek számít-e a roller vagy hasonló. És aki leírja, hogy szerinte a roller nem jármű, mert nincs ülése, vagy mert alacsony a legmagasabb sebessége stb., az nem a rollert és a rollereseket akarja bántani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!