Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kiváncsi vagyok a véleményetek...

Kiváncsi vagyok a véleményetekre így 2024-ben! Szerintetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szerintetek a császármetszés is szülés?

Jöhetnek a negatív és pozitív dolgok is,veszekedések mert mindenki véleményére kiváncsi vagyok..Szerintetek?

( Én már szültem természetesen csak olyan sok helyen hallom hogy ez nem szülés hanem műtét!)

Én nem foglalók állást!

2024. jan. 24. 13:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:
50%

49!

Ez két külön dolog, ahogy a 2. (egyébként 95% válaszoló) is leírta.

Ha ott tartana az orvostudomány, hogy lehetne gyerekeket létrehozni és kizárólag lombikban, azaz emberi testen kívül fejleszteni, akkor valószínűleg nekik az lenne születésnapjuk, mikor megfelelőnek ítélt fejlettség mellett kivennék őket a lombikból... őket ki szülné?

2024. jan. 25. 10:29
 52/76 anonim ***** válasza:
58%
50# De ez megint egy hülye példa. Ha ide feltesznek egy piros színű labdát,hogy szerintetek milyen színű,akkor arra se írod,hogy kék. :D Nyilván lefognak érte hurrogni. Na, ezért lealacsonyító ez a császárosokkal,mert az is szülés,hivatalosan hasi szülés. Mintha labdák lennének a képen és van benne piros ÉS kék. Itt is kétféle szülési MÓD van. Ezért van sok nő ezen fennakadva,mert ez nem vélemény, tényeknek mondasz ellent,mintha a pirosra mondanád,hogy szerinted kék. Hülyeség lenne. Érted? Nektek nehéz leírni,kimondani és elfogadni,hogy igen szülés az is. Egyébként én nem látom itt ki bántott téged? Beszélgettek az emberek a császárról,hogy mit kapnak sokszor emiatt. Nagyon magadra vetted.
2024. jan. 25. 11:38
 53/76 anonim ***** válasza:
16%

"Szülés azért mert a gyerek a szülő csatornán keresztül szó szerint világra jön.

A másik egy hasi mutet6ahol kiemelik a gyereket. Semmiképp nem szülés hiszen ha a nő egyszerűen nem szül, csak passzív résztvevője annak hogy a baba már nem a hasaba van hanem kint. Kár ezen vitatkozni."

Ezt 50-es csak úgy itt hagyom neked. Ilyen megnyilvánulások után hadd legyen már véleményünk nekünk is. Nem bántott senki?:D Hasi műtét,hasi szülés...nem az epémet veszik ki.

2024. jan. 25. 11:41
 54/76 anonim ***** válasza:
70%
Egyébként ha nagyon korrektek akarunk akkor már lenni,nagyon sok ismerősömnek kinyomták könyökölve a gyereket. Hiába jött a hüvelyén,az sem szülés akkor ugyebár. Passzív résztvevő volt.
2024. jan. 25. 11:42
 55/76 anonim ***** válasza:
58%
54: igazd van, vagy vakuumot, esetleg fogot hasznaltak. Akkor az sem szules, mert kiteptek a gyereket az anyjabol, nem o nyomta ki.
2024. jan. 25. 11:46
 56/76 anonim ***** válasza:
70%

Te szülésnek érzed a gyermeked világrahozatalát, bármilyen formában történt is? Igen? Akkor???

Én elengedtem. Komolyan nonszensz hova vagytok képesek fejleszteni önérzetességből, dacból, vagy a fene sem tudja miből egy kérdést, ami nem bántott senkit... :D

2024. jan. 25. 12:00
 57/76 anonim ***** válasza:
0%
56# Te veszed fel ezek szerint. :) Tényleg nem bántott téged a kérdés és jó pár hozzászóló. Nem tudom mi ez a vergődés is. Ha te vagy a korábbi hozzászóló,akkor érdekes módon válaszolni se válaszoltál.
2024. jan. 25. 12:03
 58/76 anonim ***** válasza:
Kérdező, őszintén kérdezem mi célból íródott a kérdésed? És miből gondolod,hogy műtétnek tartják mikor láthatóan nem így van,56 is leírta,hogy senkit nem bántanak. Akkor te még is honnan hallottál, olvastál ilyet,hogy műtét lenne?
2024. jan. 25. 12:06
 59/76 anonim ***** válasza:
88%
Én egyébként jelentettem tegnap a kérdést, hogy provokatív csak sajnos nem törölték. Mert már maga a kérdés is sértő.
2024. jan. 25. 12:10
 60/76 anonim ***** válasza:
88%
59# Mostanában akármennyire is provokatív egy egy kérdés,nem törlik. Én már az elején jelentettem.
2024. jan. 25. 12:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!