Ki mekkora bőrönddel ment szülni?
Van 3 méretü bőröndöm, gondoltam a középső tökéletes lesz, se nem kicsi se nem az a nagy.Nem férek el benne:(.Komolyan a legnagyobb bőröndöt kell vinnem?
Eleve a közepes méretűbe kezdtem pakolni most, fele bőrönd már tele van a felnőtt pelussal, tisztasági betéttel a gyereknek is kérnek 1 csomag pelust, a másik felébe az én cuccaim raktam és akkor hol van még a gyerek cuccai..Ti hogy pakoltatok? 2 db 2 részes pizsamát raktam be, 2 szoptatós melltartót, 5 bugyit, 5eldobható bugyit,3 zoknit, 2 hálóinget, 2 pólót meg egy leggingset. A gyereknek kérnek takarót, hálózsákot, 6rugi,6body,textilpelus,zokni , tisztálkodó szerek stb.Nem Magyarországról van szó.
Egy kozepes meretu gurulos borondom, es egy kisebb utazotaskam volt (meg a kezitaskam, de az csak nalam maradt, vegig a szekrenyben volt, sosem vettem ki). Nem tulzok, a cuccok haromnegyedehez hozza sem nyultam. 3 napot toltottunk bent. Ami kellett nekem:
- fesu, hajgumi
- fogkrem, fogkefe
- wc papir
- zsebkendo
- dezodor
- Tena pelenka
- torolkozo, tusfurdo
- 2 haloing (haloingben voltam egesz nap)
- kontos
- 2 papucs
- mellszivo
- 3 zokni
- 3 bugyi
- 1 melltarto (csak a hazamenetelnel vettem fel)
- hazamenos ruha (cipobe nem fert bele a labam, szoval az egyik papucsban mentem haza)
- telefon, telefontolto
- kulacs
Babanak:
- pelenkat adtak ott, de vegulis en is vittem
- popsitorlo, 1 csomag boven eleg volt
- 5 body, 5 rugi
- popsikrem (ezt is adtak, de vittem is)
- 2-3 db textilpelenka
- vekony pled (extrem meleg van a csecsemos osztalyon)
Enni minden nap hozott valamit a ferjem, csapvizet ittam a kulacsombol, de amugy volt bufe a korhazban (sosem mentem le). A babanak semmi mas nem kellett igazabol csak a cicim, a mellszivot arra hasznaltam, hogy amig alszik, gyorsitsak a tejbelovellesen.
2 hálóing bőven elég. Szoptatós, gondolom.
A babák az első napot végigalusszák. Szerintem túl sok a cucc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!