Szerintetek gáz ekkora bőrönddel szülni menni? Ki hogy csinálta?
Nem akarok 3 külön cuccot cipelni,gondoltam 1 bőröndbe minden. De amim van itthon az 50cm széles és 75cm magas.
Ugye a baba cucc meg az enyém is ebbe lenne. Szerintetek gáz ekkorával menni vagy vegyek egyel kisebbet?
Gáznak nem gáz, csak nem praktikus.
Az előkészítőben csak egy papucsra, tusfürdőre, törölközőre és wc papírra lesz szükséged. Az óriás bőröndben akarsz turkálni érte? Ezeket tedd egy kis válltáskába.
Célszerű a baba dolgait is külön pakolni, hogy ne kelljen keresgetni.
A nagy bőröndbe azokat pakold, amire a kórteremben lesz szükséged.
Ezt úgy gondoltam hogy a nagyba mindent bele. És úgy teszem bele hogy a szülőszobán a tetejéről leveszem ami kell. A picié is külön fakkba így nem kell turkálni. Sok helyen mondják hogy nem segítenek átcuccolni...azért a gurulós.
Csak ne mondják hogy ideköltözöm :D
Ekkorában voltak a cuccaim, mert télen szültem, kellett köntös, 2 törölköző, abban voltak a baba dolgai is, a szülőszobára csak azokat vittem, ami tényleg fontos, hálóing papucs stb.
Azt javaslom, ha van kézitáskád, abba vidd a szülőszobára valókat, a nagyba pedig az osztályos cuccaid. Amúgy nem nagy az a bőrönd szerintem.
Első szülésnél egy közepes bőrönddel (~60-65-ös?) és egy ~20 literes sporttáskával. mentem szülni. Hát nem beszóltak (mondjuk nem érdekelt) a szülésznők?
Másodjára egy kicsi hátizsákkal és egy kabinbőrönddel: a szülészorvosom első megjegyzése az volt, hogy "csak ennyit?". :)
Nem lehet ezeknek megfelelni (bár nem is kell).
Egyébként a külön pakolást én is javaslom. Ne felejtsd el az ennivalót és a sok vizet. Vajúdáshoz is kell (ha engedik) és szülés után se egyből kerülsz az osztályra. Én mindkettővel másnap reggelig az őrzőben voltam (elsővel komplikáció miatt, másodikkal, mert teli volt a gyerekágyas rész és nem tudtak hova tenni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!